Accessoires

“Carry” hip en duurzaam

By  | 

Kort geleden spotte ik ergens een tas van Carryon-design. Strak, kleurrijk, schattig en eigenlijk toch ook eenvoudig. Het oogt super duurzaam en stevig.  Een beetje surfen en lezen bracht mij op de site van deze mooie producten.

Wie, wat, hoe?
Het ziet er uit als natuurlijke materialen en dat blijkt het ook te zijn. Zoals ze op hun eigen site uitleggen; “Carry on-Design biedt tassen en tablethoezen gemaakt van duurzame materialen. Hoofdproduct waarmee gewerkt wordt is wolvilt. Het kenmerk van dat product is dat het water en vuilafstotend is en nauwelijks kan branden. Het wolvilt wordt gemaakt door wolvezels van het Merinoschaap. Met gebruik van natuurzeel, heet water en wrijving vervilt onze leverancier de wol tot vilt. Hij maakt en behandelt zijn stof op duurzame wijze. “Het leer dat we gebruiken is plantaardig gelooid.”

Nederlands product
Zowel de leveranciers als het naaiatelier bevinden zich in Nederland. Het merk richt zich vooral op de mode- en natuurbewuste shoppers onder ons.

Eigen ontwerp en uniek
De producten worden door Carryon-design in kleine oplagen ontworpen. Het is online te bestellen en je betaalt geen verzendkosten (binnen Nederland), dat is zeker uniek.

En zo zien de producten eruit:
iPad_1080_hoog_10 vilt_3_mTassen_2014_dec_no_25   Ipad_hoezenTassen_2014_dec_no_44

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *