Accessoires

De mooiste trendsieraden, oorbellen en accessoires

By  | 

Voor de meeste vrouwen geldt dat je van sieraden nooit genoeg kunt hebben. We dragen sieraden als subtiele aanvulling op de rest van onze look, of juist om een echt statement te maken. Hoe dan ook, wij vrouwen breiden onze collectie sieraden maar al te graag uit. Net als het geval is met mode, zijn ook sieraden gevoelig voor trends. Wat vijf jaar geleden razend populair was, is nu alweer gedateerd en soms zelfs een no-go. Bij Finaste kun je gelukkig jaar in, jaar uit de nieuwste sieraden kopen, zodat je er altijd on trend bij loopt.

Ear cuffs en gegraveerde sieraden

Wil je liever niet teveel gaatjes laten schieten, maar draag je wel graag veel oorbellen? Dan zit je dit jaar helemaal goed met ear cuffs. Een ear cuff is een oorbel die je gewoon om je oor heen kunt klemmen en waar je dus geen gaatje voor nodig hebt. Deze nep piercings zijn al een aantal jaren erg populair, en dat is ook dit jaar nog steeds het geval. Deze trend is ideaal wanneer je geen gaatje wilt laten schieten, graag vaak van sieraden wisselt, of wilt experimenteren met uiteenlopende looks. Ear cuffs zijn er in goud en zilver, in verschillende groottes en uitvoeringen. Gegraveerde kettingen zijn ook weer uitermate populair. Zo zien we naamkettingen en initiaalkettingen steeds vaker. Maar ook armbanden en ringen kun je laten graveren met je eigen initiaal of die van een dierbare. Dit geeft je look een persoonlijke touch.

Parels en schakelkettingen

Ken je de mooie parels nog die Coco Chanel 100 jaar gelden droeg? Deze zijn weer helemaal terug van weggeweest. Dit jaar zijn ze weer gespot op de runways, maar dan in een modernere versie. Ga je graag voor een klassieke look? Of je nu verfijnd op werk wilt verschijnen of een speciale gelegenheid wilt vieren, parels verlenen je gegarandeerd een klassieke uitstraling. Hierbij is er een ruim aanbod bij Finaste aan sieraden met parels. Denk bijvoorbeeld aan kettingen, armbanden en oorbellen. Een andere trend op het gebied van sieraden zijn de schakelkettingen. Deze waren vorig jaar al ontzettend populair, en ook dit jaar geldt: more is more. Waar parels je look een klassieke uitstraling geven, ga je met een schakelketting juist voor een bold statement. Een schakelketting is een echte blikvanger en tilt je outfit naar een hoger niveau. Ook zijn ze eenvoudig te combineren en kun je gerust twee of zelfs drie kleinere kettingen dragen voor een leuk effect.

Accessoires

Naast sieraden zijn er natuurlijk ook trends op het gebied van accessoires. Zo zijn chain belts en scrunchies bijvoorbeeld niet meer weg te denken. Grote bloggers en influencers dragen volop haaraccessoires. Deze hebben dan ook echt hun comeback gemaakt. Zo zijn haarschuifjes, speldjes en haarclips in allerlei kleuren en groottes weer helemaal hip. En we kunnen natuurlijk ook niet meer zonder de scrunchie. Deze waren in de jaren ’90 helemaal hot en zijn weer terug van weggeweest. Scrunchies zijn er in allerlei kleuren en afwerkingen, dus er is voor ieder wat wils.

Zo zie je dat er verschillende leuke trends zijn. Shoppen maar!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *