Accessoires

De unieke portemonnees van Walletz.nl

By  | 

Er zijn heel veel winkels die portemonnees verkopen als ‘bijproduct’, maar vaak zijn ze niet zo heel origineel en praktisch. Er moet er maar net eentje bij zitten die je leuk vindt en met voldoende vakjes om je geld en pasjes op te bergen. Om daarop in te spelen is de webshop Walletz.nl gelanceerd. Een webshop vol leuke en unieke portemonnees van uitstekende kwaliteit!

Vind je favoriete portemonnee!
Walletz.nl beschikt over een zeer uitgebreide collectie portemonnees van bekende merken zoals Oilily en Bulaggi, maar ook onbekende merken. Dat wil niet zeggen dat de onbekendere merken van minder goede kwaliteit zijn. De portemonnees worden allemaal met grote zorg uitgezocht en daar hoort ook de bijbehorende garantie bij.

Binnen de webshop heb je verschillende zoekmogelijkheden zoals de soort, kleur, het materiaal en zelfs het aantal creditcardvakken. Op die manier kun je heel makkelijk je favoriete portemonnee vinden!

Voorbeelden portemonnees
Ik zal hieronder een paar portemonnees laten zien die ik persoonlijk heel mooi en praktisch vind. Kijk op Walletz.nl voor de complete en actuele collectie.

0000269_groen-roze-fabulous-lady-print
Papaya Fabulous lady print (bekend van Sex and the City)

0000284_overslag-portemonnee-met-blauw-en-zandkleurig-design
Oilily blauw- en zandkleurige overslag portemonnee

0000533_platte-portemonnee-met-rode-bloem
Bodenschatz portemonnee met rode bloem

0000665_zip-wallet-bruin-voor-iphone-45
Zip Wallet met vakje voor iPhone

Nu 10% korting op je bestelling!
Namens Walletz.nl mag ik jullie een exclusieve kortingscode geven waarmee je tot en met 31 december 2013 maar liefst 10% korting op je bestelling krijgt! Vul tijdens het bestellen de kortingscode OPENING10 in en de 10% korting wordt direct verrekend!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 69 = 70