Accessoires

De unieke, trendy sieraden van Wings Byou

By  | 

Het is ondertussen wel duidelijk dat ik een grote liefhebber ben van sieraden. Nu kwam ik een – in mijn beleving – nieuw, trendy sieradenmerk tegen waar ik jullie heel graag meer over wil vertellen. Het gaat om ‘Wings Byou‘, herkenbaar aan het logo met de W én de twee vleugels.

be-fashio-wings

Het label Wings Byou
Wings Byou is een label wat eigenlijk veertig jaar geleden al ontstaan is met zelfgemaakte kralenkettingen die op marktjes verkocht werden door de moeder van Esther en Barbara van Wingerden, beiden eigenaresse van Wings Byou. De zelfgemaakte kralenkettingen hebben inmiddels plaatsgemaakt voor sieraden die over de hele wereld ingekocht worden. Wings Byou is een groothandel met tweemaal per jaar een nieuwe collectie met wel 700 tot 800 nieuwe modellen! Bijouterie is hun passie en ze kijken altijd naar de trends van morgen.

Voorbeelden sieraden van Wings Byou
Hieronder zie je een aantal sfeerfoto’s met voorbeelden om je een indruk te geven van de sieraden van Wings Byou.

slide
slide4
slide9
slide2
voorbeelden wingsbyou

Ik ben zelf de trotse eigenaar van onderstaande armband, ring en oorbellen. Ik vind de kleuren heel gaaf en lekker fris voor de aankomende zomer!

sieraden wings byou 3

Op Wingsbyou.nl kun je nog veel meer sieraden uit de actuele collectie bekijken. Hier kun je via de shoplocator ook zien waar de sieraden van Wings Byou te koop zijn.

Be fashionable, wear wings!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *