Accessoires

De zomerse armbanden van Sal y Limon

By  | 

Inmiddels heb je al wel kunnen zien dat wij een grote fan zijn van de armbanden van het merk Sal y Limon. Het zijn hele mooie, stevige armbanden die je met elkaar kunt combineren. Ze worden altijd met de hand beschilderd en afgewerkt met echt goud of zilver. Regelmatig brengen ze een nieuwe collectie uit met nieuwe kleuren, materialen en prints. En daar hoort ook een nieuwe spring / summer collectie bij die we jullie heel graag willen laten zien!

Geef elke outfit een speciale look
De nieuwe armbanden van Sal y Limon zijn lekker opvallend en geven iedere outfit een speciale look. In totaal zijn er zestien nieuwe kleuren, van Baby Blue tot Rustic Red, en de designs zijn afgestemd op de eerdere collecties, waardoor ze perfect te combineren zijn.

Hieronder zie je de armbanden van deze gave nieuwe collectie:

SYL_Key Visual_Harlequin

SYL_Key Visual_Matisse

Meer weten?
Kijk op de website van Sal y Limon voor nog meer informatie over deze armbanden en volg het merk op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwe collecties. In Nederland kun je de armbanden onder andere kopen bij de Bijenkorf in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht en bij Bonnie B in Rotterdam, Zoetermeer, Noordwijk en Rijswijk. Wij zijn nu alweer benieuwd naar de volgende collectie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

34 − = 29