Accessoires

Due Punti: diamonds for every girl

By  | 

Ben je op zoek naar sportieve sieraden met een diamond touch? Kijk dan zeker naar de sieraden van Due Punti. Due Punti is een Italiaans sieradenmerk uit (waar anders…) modestad Milaan. Zij hebben van diamanten iets sierlijks en stoers weten te maken, passend bij ‘every girl’ en betaalbaar voor ‘every girl’. De diamant met een gewicht van 0.2 karaat is geplaatst in een kleurrijke zachte siliconen ring.

armbanden ringen

Perfecte combinatie
Wat wil je nog meer dan een perfecte combinatie van bling bling met zachte moderne kleurrijke ringen? Waar je ook komt, je sierraad springt bij iedereen in het oog.

Nieuw en helemaal Zen
Sinds dit najaar is er een geheel nieuwe look op de markt, de Zen-collectie.
Het concept blijft hetzelfde, maar door andere materialen is de look compleet anders. Due Punti gaat met de tijd mee door met natuurlijke en gerecyclede materialen te gaan werken. De nieuwe ringen blijven silicone ringen en de diamant blijft een diamant, maar de ringen hebben schakels van 100% gerecycled bamboe.

Microsoft PowerPoint - visualsMicrosoft PowerPoint - visuals

Natuur, rust en altijd passend
Door de bamboeschakels krijgt de ring een flexibiliteit waardoor de ring iedereen past, maar het geeft ook een enorme stevigheid aan de ring. De ring heeft de look van een bamboesteel en dat is precies wat ze wilden bereiken met dit sierraad dat geïnspireerd is op de rustgevendheid van de natuur.

Oordeel zelf
Wij zijn er weg van en jij?

Yellow Rising Sun Green Tea  Green Jade Blue Geisha

It’s all in the name
De nieuwe Zen-collectie is in 10 kleuren te krijgen. Deze 10 kleuren dragen ook nog eens prachtige Zen namen, zoals Pink Cherry Blossom, Rising Sun, Fuji white, Samurai Brown en nog vele anderen.

Waar?
Bij diverse juweliers zijn de sierraden van Due Punti te koop. Voor € 69,- geef jij jezelf een uniek (kerst)cadeau. Waar kan dat bij jou in de buurt? Kijk op de store locator van Due Punti

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *