Accessoires

Feeling good with a beautiful view!

By  | 

Je mooi voelen heeft natuurlijk met verzorging, voeding en mode te maken. Maar vooral ook alles met je omgeving. Daarom kies je voor bepaalde meubels, verf op de muren of accessoires. Met vrolijke kleuren en zon door de ramen voel je je altijd heeeeerlijk (ik tenminste).

Foto’s in huis
En wat het voor mij echt doet is dat er foto’s in huis staan. Vooral vakantiefoto’s houden dat gevoel zo lekker lang vast! En nu ben ik wel echt een enorme fotofreak (ja ruim 3000 foto’s op een vakantie zijn heel normaal…), maar iedereen kent toch wel dat vakantiegevoel dat je zo lang mogelijk vast wil houden. Ik heb daarom al jaren wissellijsten boven de bank hangen met fotoposters er in, die ik dan regelmatig kan wisselen (wat je dus bijna nooit doet…).

Dus tijd voor iets nieuws, een foto groot laten afdrukken!
webprint 4

Enorme keuze
Ik ben me gaan oriënteren en jeetje, waar begin je… Er zijn mogelijkheden voor foto’s op hout, forex, aluminium, canvas, plexiglas, behang of een fotomozaïek of een tuinposter. Ofwel… de keuze is letterlijk reuze.
webprint 3 webprint 2

Ik ben gevallen voor canvas, maar dan begint het pas. Welk formaat, de framedikte, één of meerdere foto’s er op en vooral… welke foto?!?!

webprint 5 webprint 7

Makkelijk bestellen
Via Webprint heb ik uiteindelijk m’n bestelling gedaan,het is overigens niet bovenstaande foto geworden maar een vakantiefoto met een heel mooi uitzicht. Het bestellen gaat makkelijk, de keuzes worden duidelijk aangegeven, je kunt foto’s bewerken en je kunt zelfs een voorbeeld zien boven een bank… dat is echt super handig:

webprint 6

Nieuwsgierig hoe t werkt?
Bekijk het filmpje op de site of download de app en probeer het gewoon lekker uit. Geloof me… een prachtig uitzicht om bij weg te dromen laat je heerlijk voelen!

168 IMG_3997

Want zo kijk ik tegenwoordig iedere avond weg… het resultaat en de kwaliteit is echt fantastisch:

IMG_2451

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *