Accessoires

Ik ga kamperen en neem mee….

By  | 

We zitten midden in de zomer, al lijkt het weer daar nog niet echt op. Maar de zomer betekent ook voor veel mensen dat ze er toch lekker op uit gaan om te kamperen. Zo ging ik afgelopen week 4 dagen kamperen op het festival Solar. Een hele leuke ervaring! En daar kwam ik erachter dat er iets is wat je echt niet moet vergeten als je gaat kamperen…. En ik zal je vertellen wat dat is.

Een goede powerbank
Het item wat echt niet mag ontbreken in je tas is een goede powerbank! Nu zijn deze in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Powerbanks in een klein of groot formaat, in het zilver of met een leuk printje en met een verschillende oplaadinhoud. Ik heb er eentje gevonden die wat mij betreft ideaal is. Zowel qua formaat als inhoud én met een superleuk printje!

HOCO Fruit Series Powerbank
De powerbank die mijn Solar campingervaring heeft gered is de HOCO Fruit Series Powerbank, die je hieronder op de foto ziet. Deze powerbank kost €34,99 en is qua formaat ongeveer even groot als mijn telefoon. Het leuke, vrolijke printje trok meteen mijn aandacht! Hierdoor valt hij ook lekker op in mijn tas en kan ik hem makkelijk vinden. Er zit een klein kabeltje bij met aan de ene kant een micro-USB uitgang en aan de andere kant normale USB. Verder zit er een aan / uit knopje op en vier lampjes die aangeven hoe vol de powerbank nog zit.

De oplaadinhoud (mAh)
Als je een powerbank gaat kopen, dan is het slim om te kijken naar de oplaadinhoud. Dit wordt ook wel uitgedrukt in mAh. Met een powerbank van 5600 mAh zou je in de praktijk je telefoon twee keer moeten kunnen opladen. Met een powerbank van 10.000 mAh, zoals de HOCO Fruit Series Powerbank, kun je je telefoon tot we drie keer opladen. Als je een aantal dagen geen beschikking hebt over stroom (zoals op Solar het geval was), dan is het dus wel makkelijk als de powerbank extra veel mAh heeft. Het gevolg is ook dat deze powerbanks vaak wat groter qua formaat zijn.

Mijn ervaring met de powerbank
Ik heb de powerbank natuurlijk heel goed kunnen testen op Solar. Ik heb deze vooraf volledig opgeladen. Dit ging heel makkelijk en snel door middel van het kabeltje. Op het festival kwam ik erachter dat de powerbank echt zo ontzettend goed van pas kwam. Ik heb er zelfs alle vier de dagen mee kunnen doen. De belofte dat je telefoon drie keer opgeladen kan worden maakte hij ruimschoots waar. Ik heb dankzij de powerbank niet met een lege batterij gezeten! De powerbank is verkrijgbaar bij Hoesjesoutlet.nl, waar je naast powerbanks ook terecht kunt voor iPhone hoesjes en diverse andere telefoonaccessoires.

PS. momenteel is de watermeloen powerbank niet op voorraad, maar ze hebben nog wel andere Powerbanks met dezelfde oplaadinhoud van 10.000 mAh, kijk hiervoor op de Powerbank pagina.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *