Accessoires

Hip met je bril het najaar in!

By  | 

Brildragend Nederland heeft naast de diverse modetrends vaak eenzelfde bril. Maar ben jij nu zo’n brildrager die het leuk vindt om de trends te volgen en daarop ook je bril aan te passen? Dan zijn hier de tips en trends voor het najaar!

Kleur is wat de klok slaat!
gekleurde-brillen 1
Naast alle kleurrijke outfits zien we ook veel kleurrijke brillen. Felgekleurde brillen maken het geheel vrolijk en de kleurencombinaties zijn echt te gek. Blauw lijkt het nieuwe zwart en is er in diverse soorten en maten te vinden.

Lef hebben!!
Naast de kleuren zijn er ook diverse prints en zwart-wit gekleurde brillen in oversized modellen. Het maakt jou uniek en je outfit af.

hansanders nl hansanders nl 2
Bron: HansAnders

roosdorp nl
Bron: Roosdorp

Stijlvol?
Vind je bovenstaande net te heftig? Of wil je wat zakelijker voor de dag komen? Kies dan voor een donkere bril maar met licht reliëfprints. Toch uniek, maar niet heel opvallend en vooral heel stijlvol.

hansanders nl rebel hansanders nl 3
Bron: HansAnders

Passen?
Het is natuurlijk niet zeker welke bril jouw goed staat. Via Trends in Brillen kan je daarom via de digitale paskamer alvast kijken welke bril jouw het beste staat. Of ga op je gemak in de brillenwinkel bij jou in de buurt kijken!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 3