Accessoires

Kerstsieraden voor drie generaties

By  | 

Eerder schreef ik al een artikel over de prachtige sieraden voor moeder en dochter van KAYA Sieraden. Nu heeft KAYA Sieraden een speciale kerstcollectie ontworpen, waar ik jullie meer over wil vertellen en laten zien. En ik mag bovendien 15% korting aanbieden op de gehele collectie van KAYA Sieraden als je gebruik maakt van de kortingscode ‘beauty’!

Speciale collectie parelarmbandjes
KAYA Sieraden richt zich op de speciale momenten die je wilt koesteren, en daar hoort kerst natuurlijk ook bij. Daarom heeft KAYA exclusief voor de feestdagen een speciale collectie parelarmbandjes gelanceerd gemaakt van échte zoetwaterparels, met Swarovski en symbolische bedeltjes zoals verfijnde sterren van parelmoer. De ‘Little Star’ armbandjes laten iedereen stralen!

Kaya sieraden

Voor drie generaties
De armbandjes uit de feestcollectie van KAYA Sieraden zijn geschikt voor baby’s, kinderen, mama en ook voor oma! Zo kunnen jullie de herinnering voor altijd samen koesteren en je kindje kan hetzelfde armbandje als mama en oma dragen! Ze zijn als complete set, maar ook los verkrijgbaar. Bekijk de volledige feestcollectie in de webshop van KAYA Sieraden.

kaya kerstsieraden voor drie generaties

11 (2)

Prachtig verpakt
De sieraden worden prachtig verpakt in een roze zijden sieradenbuideltje, waardoor je ze direct onder de kerstboom kunt leggen. Een prachtig cadeau voor de feestdagen!

14 - kopie

Krijg nu 15% korting!
Namens KAYA Sieraden mag ik de lezers van Beautyadvies.com een korting aanbieden van 15% die je kunt gebruiken voor de gehele collectie op Kayasieraden.nl. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van de kortingscode ‘beauty’ tijdens het bestelproces en de korting wordt over je gehele bestelling verrekend!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 7