Accessoires

La Muchacha: trendy accessoires (+ winactie!)

By  | 

In oktober kwam ik tijdens de Ladies Night bij de Pathé bioscoop in Eindhoven het kraampje tegen van La Muchacha. Ik was meteen helemaal weg van de sieraden, sjaals en tassen bij deze kraam en kon het dan ook niet laten om een mooie armband te kopen:

armband muchacha

In dit artikel zal ik meer vertellen over deze leuke webshop en in samenwerking met La Muchacha mag Beautyadvies.com een hele leuke armband verloten!

La Muchacha: webshop en homeparty’s
La Muchacha bestaat pas sinds augustus dit jaar. De eigenaresse Jeanette du Mée was altijd en eeuwig op zoek naar leuke sieraden en tassen en besloot ze zelf te gaan verkopen. Niet alleen via de webshop Lamuchacha.nl, maar ook door het organiseren van Muchacha party’s bij mensen thuis, waar alle sieraden, tassen en sjaals op het gemak bekeken kunnen worden. De gastvrouw mag bovendien voor 10% van de omzet van die avond iets leuks uitkiezen en gasten die dezelfde avond meteen een datum afspreken voor een party bij hen thuis, krijgen meteen 10% korting op hun aankoop van die avond. Je bent van harte welkom om de producten van La Muchacha bij de eigenaresse thuis te bekijken en te passen, neem contact op voor een afspraak.

Biba sieraden
Op dit moment worden in de webshop voornamelijk sieraden van het bekende en trendy merk Biba verkocht. De sieraden staan bekend om de mooie vormgeving, de goede kwaliteit, modieuze kleuren en materialen. Ze hebben een hele goede prijs-kwaliteitverhouding, de prijzen variëren tussen de €5,- en €30,-.

Hieronder krijg je een impressie van de mooie armbanden van Biba:

Armbanden BibaArmbanden Biba 2

De armbanden van Biba kun je heel leuk met elkaar of met andere armbanden combineren. De strass-steentjes die gebruikt worden zijn over het algemeen allemaal Swarovski kristallen.
Naast de armbanden van dit merk zijn er ook hele mooie kettingen, oorbellen en ringen verkrijgbaar. Een paar voorbeelden:

biba

Italiaanse leren tassen
La Muchacha verkoopt niet alleen sieraden, maar ook prachtige lederen Italiaanse tassen. De tassen zijn van echt leer en worden vervaardigd in Florence, Italië. Het zijn zeer exclusieve tassen, die ook in de webshop verkrijgbaar zijn. De prijzen van deze tassen liggen tussen de €25,- en €100,-, wat natuurlijk zeer weinig is voor een echte leren tas!

lederen tassen la muchacha

Modieuze sjaals
Een mooie sjaal maakt een outfit natuurlijk helemaal af, en daarom heeft La Muchacha ervoor gekozen om deze ook in de collectie op te nemen in heel veel leuke kleuren en prints. Deze sjaals kun je vanaf €10,- in de webshop bestellen. Bekijk hiervoor de categorie ‘sjaals‘ in de webshop. Ik vind onderstaande sjaal zelf bijvoorbeeld heel mooi:

sjaal 2

Winactie: win een trendy Biba armband!  
In samenwerking met La Muchacha mag Beautyadvies.com een hele mooie Biba armband verloten ter waarde van €15,-. Deze mooie armband met imitatieleren band en strass-steentjes sluit heel makkelijk met een magneet en kun je met heel veel outfits combineren.

Winactie La Muchacha

Wat moet je doen om kans te maken?
Wil je kans maken op deze mooie Biba armband? Doe dan het volgende:

De winnaar zal over twee weken op Facebook bekend gemaakt worden!

14 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *