Accessoires

Last minute kerstcadeaus voor mannen!

By  | 

Het is alweer bijna kerst en dat betekent natuurlijk gezelligheid met familie en vrienden. Maar voor mij is de periode voor kerst ook een klein beetje stressvol, aangezien ik voor iedereen leuke kerstcadeaus moet verzinnen. Voor mijn moeder en zussen is dat meestal niet zo moeilijk, maar wat moet ik toch voor de mannen kopen? Ik vind dat toch altijd wel lastig. En om mezelf en ook jou hierbij te helpen heb ik in dit artikel een aantal last minute kerstcadeau tips voor mannen op een rij gezet!

Bier!
Een cadeau verzinnen voor mannen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Waar je de meeste mannen namelijk blij mee maakt is heel eenvoudig: bier! Tegenwoordig zijn in bijna alle supermarkten wel speciaalbiertjes te verkrijgen en zo kun je een leuk pakket samenstellen. Probeer wel een beetje te peilen welke biersoorten de betreffende man lekker vindt, want er zijn zoveel soorten verkrijgbaar: van blond tot donker, van IPA tot Stout.

Een Bluetooth speaker
Veel mannen houden van gadgets en van muziek. Als je deze twee met elkaar combineert, dan is een Bluetooth speaker hét ultieme cadeau om te geven. Deze speaker kun je overal mee naartoe nemen en is ideaal om te gebruiken in de badkamer of in de tuin. Overal je favoriete muziek bij de hand! Ik heb zelf goede ervaringen met de Nude Audio Move Super M Bluetooth speaker. Een review van deze speaker in het wit kun je hier lezen. Voor de mannen is een extra stoere versie in het zwart verkrijgbaar bij GSMpunt.nl.

Een bioscoopbon
Veel mannen houden van films, en nu komen er rond de kerstperiode vaak heel veel nieuwe films in de bioscoop waaronder Star Wars die sinds deze week draait. Daarom is het ook een leuk idee om een bioscoopbon te kopen! Zo kan je vader, je vriend of broer gezellig met jou of met zijn vrienden naar de bioscoop. Gegarandeerd succes met dit cadeau!

Een smartphone hoesje
Een leuk, maar ook nog eens een nuttig cadeau is een smartphone hoesje. Tegenwoordig zijn er voor alle soorten telefoons wel telefoon accessoires verkrijgbaar en een hoesje is toch wel een onmisbaar accessoire om de telefoon goed te beschermen. Er zijn verschillende soorten hoesjes, van leren bookcase hoesjes tot siliconen hoesjes. Nog meer tips of ideeen nodig voor telefoon accessoires? Kijk dan eens op het GSMpunt blog.


Hopelijk heb ik je hiermee wat inspiratie gegeven voor de kerstcadeaus. Heb jij nog meer leuke ideeën? Plaats ze in een reactie hieronder!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

38 − = 35