Accessoires

Leuk en persoonlijk: chunks met foto

By  | 

De armbanden en kettingen met chunks heb je vast wel eens voorbij zien komen. Maar nu heb ik iets heel unieks gevonden, je kunt namelijk chunks met een foto laten maken. Leuk om cadeau te doen, maar ook om zelf te dragen!

Chunks met eigen foto laten maken
Via de webshop Zoeteliefje.com kun je heel gemakkelijk en vanaf €7,50 al een fotochunk laten maken. Hiervoor kun je de foto in .jpg of .png formaat aanleveren. Dit kan bijvoorbeeld een foto zijn samen met je partner, je vriendinnen of een foto van je huisdier, baby of van jezelf. Je kunt een kleurenfoto of zwart-wit foto aanleveren en de kleurenfoto kan op verzoek ook in zwart-wit of sepia worden gemaakt. Zij zorgen vervolgens voor een prachtige chunk met de gekozen foto erop.

Hieronder zie je een paar voorbeelden van fotochunks:

voorbeeld-fotochunk-2
Chunk met eigen foto – €7,50 – Zoeteliefje.com

voorbeeld-fotochunk-5
Chunk met eigen foto – €7,50 – Zoeteliefje.com

armband fotochunk deluxe
Armband met fotochunks deluxe – €8,50 per chunk – Zoeteliefje.com

Grote fotochunk
Fotochunk XL – €10,- Zoeteliefje.com

Chunks met tekst
Wil je geen foto, maar een tekst op een chunk laten drukken? Ook dat is mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld je naam op een chunk laten drukken of een mooie slogan of het bedrijfslogo. The sky is the limit! Let er wel op dat een chunk maar 1,8 cm is, dus een compleet gedicht zal niet goed leesbaar meer zijn.

Een paar voorbeelden van chunks met tekst:

chunk-juf
Customized chunks met tekst – €7,50 – Zoeteliefje.com

customized chunk hoop
Customized chunks met tekst – €7,50 – Zoeteliefje.com

customized-saartje
Customized chunks met tekst – €7,50 – Zoeteliefje.com

Een persoonlijker en unieker cadeau kan ik me bijna niet bedenken! Op Zoeteliefje.com kun je naast deze chunks met foto’s en teksten ook terecht voor heel veel soorten armbanden en kettingen waar deze chunks op passen en allerlei andere soorten chunks voor een klein prijsje. Ik ben helemaal fan van deze webshop!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *