Accessoires

Moederdag tip: mooie moeder & dochter sieraden

By  | 

Op zondag 11 mei is het alweer tijd voor Moederdag. Ben jij nog op zoek naar het ultieme cadeau voor je moeder? Kijk dan eens naar de Mom & Me collectie met prachtige moeder & dochter sieraden van KAYA Sieraden. Dat is niet alleen een leuk en persoonlijk cadeau voor je moeder, maar ook voor jezelf! Beautyadvies.com mag bovendien ook nog eens 10% korting geven op deze sieraden, mooi meegenomen!

moederdag sieraden

Persoonlijke moeder & dochter sieraden
Op Moederdag kun je je moeder laten weten hoeveel je van haar houdt, en dan wil je natuurlijk niet ieder jaar standaard een bosje bloemen of een flesje parfum geven. Het leukste is natuurlijk een cadeau wat écht persoonlijk is. En wat is er nu persoonlijker dan het dragen van dezelfde armband of ketting?

Tanja Rakhou heeft daarom een prachtige Mom & Me collectie ontworpen met sieraden die symbool staan voor de bijzondere moeder en dochter band. Om de sieraden nog persoonlijker te maken, kun je bij een aantal sieraden een naam, woord of datum laten graveren. En zo is er bijvoorbeeld ook de ‘key to my heart’ collectie, waarbij het meisje symbolisch het sleuteltje tot mama haar haart bij zich draait. Dit kun je natuurlijk ook als papa geven aan je vrouw én dochtertje!

Voorbeelden Mom & Me collectie
Hieronder zie je een aantal voorbeelden van producten uit de Mom & Me collectie. Voor het maken van de sieraden wordt gebruik gemaakt van luxe materialen zoals zoetwaterparels, geslepen kristal en bijzondere edelstenen zoals rozenkwarts, jade en opaal.

key to your heart
Moeder en dochter ketting ‘Key to your heart’

mom me infinity
Mom & Me set ‘Infinity’ met ‘key to my heart’ bedeltjes

sieraden drie generaties
Sieradensets voor drie generaties

hanger graveren moeder
Gegraveerde ‘red rose’ hanger met twee namen

Op de website van KAYA kun je de volledige Mom & Me collectie bekijken. De sieraden worden verpakt in hele mooie roze zijden sieradenbuiltjes, zodat ze meteen klaar zijn om cadeau te geven!

Nu 10% korting bij KAYA met kortingscode!
Namens KAYA Sieraden mag ik de lezers van Beautyadvies.com een korting aanbieden van 10% die je kunt gebruiken voor de gehele collectie op Kayasieraden.nl. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van de kortingscode ‘beauty’ tijdens het bestelproces en de korting wordt over je gehele bestelling verrekend!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *