Accessoires

Mooie communiesieraden om haar nog meer te laten stralen!

By  | 

communie sieraden, communie cadeau, vormsel, kindersieraden, communie ketting, communie armbandje, kinder armband_edited

Eerder schreef ik een artikel over de speciale sieraden voor moeder en dochter en de kerstsieraden van KAYA Sieraden. Nu heeft de sieradenontwerpster Tanja Rakhou hier nog een prachtige collectie aan toegevoegd met communiesieraden om de kleine meid nog meer te laten stralen op deze speciale dag!

Een unieke touch
De kleine meid straalt natuurlijk al tijdens de eerste heilige communie met een mooie outfit met meestal een schitterend jurkje en lakschoentjes. De prachtige communiesieraden van KAYA Sieraden maken haar mooie verschijning helemaal af en zullen ervoor zorgen dat ze nog meer gaat stralen! Een unieke touch en de sieraden kunnen na de communie natuurlijk nog steeds gedragen worden.

Pure materialen
De communiesieraden van KAYA zijn altijd gemaakt van pure materialen die helemaal passen bij de eerste heilige communie. Een symbolisch kruisje mag natuurlijk niet ontbreken en verder zijn de sieraden gemaakt met echte parels, glinsterend kristal en een edelsteentje. Je hebt bovendien de keuze uit zilveren en verzilverde sieraden (beiden prachtig), zodat er voor iedere portemonnee wel wat te vinden is.

Hieronder zie je een aantal sfeerbeelden van de communiesieraden:

sfeerbeeld communie armbandje
De prachtige materialen van dichtbij

communie armbandje op arm vrijstaand
Communie armband

communie ketting op meisje
Communie ketting

communie sieradenset
Sieradenset ketting & armband

Voor de volledige collectie kun je kijken in de webshop van KAYA Sieraden.

Ook een leuk cadeau voor communie
De communiesieraden zijn natuurlijk ook heel leuk om cadeau te geven voor de eerste communie van een kleinkind, nichtje of dochtertje van een vriendin. De sieraden worden leuk verpakt in een roze zakje, zodat je ze zo cadeau kunt doen. Er zijn bovendien bijpassende armbanden verkrijgbaar voor oma, mama of meter wat het natuurlijk extra speciaal maakt. Samen verbonden en een prachtig aandenken aan deze speciale dag.

vrijstaand _communie armbandjes voor drie generaties_edited
De communiesieraden voor drie generaties

Ik ben en blijf nog steeds een grote fan van de sieraden van de prachtige ontwerpen en het idee achter de collectie van KAYA Sieraden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *