Accessoires

Mooie sieraden voor moeder en dochter

By  | 

Het blijft toch altijd lastig om een leuk cadeau te verzinnen voor iemand die net moeder is geworden. Je weet niet wat diegene al heeft aan babykleertjes en dan kom je al snel uit bij een waardebon van de Hema of Prenetal (al komen die vaak wel goed van pas natuurlijk). Nu heb ik ook diverse leuke baby armbandjes voorbij zien komen waar je een naam op kunt laten graveren, maar wat ik echt heel leuk en origineel vind zijn de sieraden voor moeder en dochter van KAYA!

Unieke sieraden met een verhaal
Sieradenontwerpster Tanja Rakhou van KAYA Sieraden ontwerpt unieke sieraden met een verhaal. Onze levens zijn gevuld met kleine momenten van geluk, zoals de geboorte van je dochter, haar kleine vingertje om jouw vinger of haar eerste verjaardag. Om deze speciale momenten voor altijd te kunnen koesteren ontwerpt Tanja hele mooie babysieraden en sieraden voor kinderen en moeders. Zo kunnen moeder en dochter bijvoorbeeld hetzelfde armbandje of dezelfde ketting dragen! Hieronder zie je een voorbeeld van twee armbandjes voor moeder en dochter:

KAYA Sieraden Little Star
Sieradenset Little Star – KAYA Sieraden

Luxe sieraden voor mooie momenten
De sieraden van KAYA Sieraden zijn gemaakt van de mooiste materialen zoals échte parels, edelsteen en Swarovski kristallen. Een uniek cadeau voor bijvoorbeeld een geboorte, doop, verjaardag, communie of bruiloft. Ze worden geleverd in een hele mooie verpakking, waardoor je ze niet meer hoeft in te pakken.

KAYA verpakking
De mooie verpakking van KAYA Sieraden

Voorbeelden KAYA sieraden
Om je een indruk te geven van de sieraden zie je hieronder nog een aantal voorbeelden van de prachtige sieraden van KAYA:

baby armbandje forever love KAYA
Zilveren baby armbandje ‘Forever Love’

ketting mom me KAYA
Mom & Me ketting ‘Love Keys Pink’

armbandjes doop KAYA
Speciale armbandjes voor doop en communie

De sieraden zijn in diverse lengtes te bestellen, dus voor baby’s, kinderen en volwassenen.

Giving Back
Wat ik heel mooi vind, is dat KAYA niet alleen kinderen en mama’s laat stralen, maar per sieraad ook een bedrag aan kinderen in Gambia doneert, zodat zij weer naar school kunnen. Denk aan geld voor het betalen van de school, maar ook boeken en schoenen. Per sieraad kunnen ze één week naar school en ondertussen kunnen dankzij KAYA Sieraden al 7 kinderen naar school.

Nu 15% korting bij KAYA Sieraden met kortingscode!
In een later artikel zal ik jullie meer vertellen over de speciale collectie van KAYA voor de feestdagen. Maar ik mag jullie nu alvast een kortingscode geven waarmee je 15% korting krijgt op alle sieraden uit de collectie!

De kortingscode is: feestsieraden (geldig tot en met 31 december 2013)

Vul deze code in bij je bestelling op www.kayasieraden.nl.

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *