Accessoires

Ontwerp je eigen telefoonhoesje

By  | 

Op de een of andere manier ben ik ‘verslaafd’ aan telefoonhoesjes. Ik vind het belangrijk om een leuk en origineel telefoonhoesje te hebben. Het liefst ook een origineel hoesje wat niet iedereen heeft. Mijn kleur heeft een opvallende groene kleur, dus ik vind het ook nog eens belangrijk dat het hoesje daar goed op aansluit. Nu kwam ik terecht bij Hoesjesmaken.nl. Op deze website kun je heel eenvoudig een telefoonhoesje ontwerpen. Let’s try!

Kies je telefoon
Of je nu een iPhone 8 Plus, een Samsung Galaxy S9 of een Oneplus 6 hebt, bij Hoesjemaken.nl kun je een telefoonhoesje ontwerpen voor bijna alle soorten telefoons. Zelf heb ik een Sony Xperia XZ2 Compact in het groen. Een telefoon die je niet zo heel vaak ziet, maar in het menu van Hoesjemaken.nl staat deze erbij!

Kies het hoesje
Vervolgens heb je nog de keuze uit het type hoesje, al zijn niet voor alle type telefoons alle soorten hoesjes beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een volledig bedrukt hoesje van hard plastic. Dit hoesje kan tot en met de zijkanten bedrukt worden. Daarnaast is er de keuze voor een portemonneehoesje, een houten hoesje of een softcase hoesje. Voor mijn Sony Xperia XZ2 Compact kon ik alleen kiezen voor een hardcase hoesje.

Ontwerp erop los
Op Hoesjemaken.nl kun je heel eenvoudig een telefoonhoesje met foto bestellen. Denk aan een foto van je huisdier, van je vriend of een leuke vakantiefoto. Een kwestie van de foto uploaden en op de gewenste manier op het hoesje plaatsen. Dit werkt allemaal heel makkelijk met de online ontwerptool.

Een hoesje laten bedrukken met een foto heb ik al op meerdere websites gezien, maar bij Hoesjemaken.nl zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor een grid met meerdere foto’s, een template waarin je je foto en/of tekst kunt plaatsen, een losse tekst waar je effecten aan kunt toevoegen en de zogeheten ‘heartbeat’ functie. De laatste functie vond ik heel origineel. Je plaatst een zelf ingevulde tekst in een heartbeat. Een voorbeeld hiervan kun je zien op onderstaande foto.

Er is ook een collectie met designs in verschillende categorieën, waaronder geometrisch, dieren, natuurdesigns en quotes. Zelf koos ik voor een quote die me heel erg aanspreekt: ‘Make today so awesome, yesterday gets jealous’. Ik houd er niet van als een hoesje te druk is en zo komt de kleur van mijn telefoon ook nog mooi door het hoesje heen in combinatie met de quote.

Bekijk het resultaat
Tijdens het ontwerpen kun je je hoesje ook previewen en vervolgens heel eenvoudig bestellen. Het duurde bij mij ongeveer een week voordat ik het hoesje binnen had. En het resultaat: ik vind hem persoonlijk heel goed gelukt! Zie het resultaat op onderstaande foto.

Mijn conclusie
Als je een uniek hoesje wilt voor je telefoon, dan is Hoesjemaken.nl een hele handige website. Er zijn veel ontwerpmogelijkheden en de ontwerptool werkt heel handig. Dit is natuurlijk ook een heel leuk en persoonlijk idee om cadeau te geven aan een vriend(in) of familielid! Ik ga deze website dus zeker onthouden!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *