Accessoires

Review: Beats by Dre urBeats

By  | 

Je zult misschien denken, wat heeft Beats By Dre nu met beauty te maken? Ik vind dat een headset ook onderdeel uitmaakt van je outfit. Je kunt natuurlijk kiezen voor ‘saaie’ zwarte oordopjes, maar tegenwoordig zijn ze in vele stijlvolle varianten verkrijgbaar. En dat bewijst Beats By Dre met de urBeats oordopjes. Maar wat is de kwaliteit van het geluid? Let’s put them to the test!

Monster Beats By Dre urBeats
De juiste benaming is overigens ‘Monster Beats By Dre urBeats’, maar ik zal ze afkorten tot urBeats. Deze Beats By Dre oordopjes zijn verkrijgbaar bij GSMpunt.nl, waar je een ruime keuze aan headsets, maar bijvoorbeeld ook hoesjes voor telefoons van merken zoals Samsung kunt vinden.

Ik denk dat iedereen ondertussen het merk Beats By Dr. Dre wel moet kennen, met het bekende logo met de B. Het merk staat bekend om de uitstekende kwaliteit en de hippe designs. De urBeats oordopjes hebben een solide metalen behuizing die ervoor zorgt dat de muziek optimaal tot zijn recht komt, zonder ongewenste trillingen en geluiden. De stevige bouw zorgt er bovendien voor dat je er lang mee vooruit kunt. De urBeats headset heeft een ingebouwde, heldere microfoon waarbij je dankzij de knoppen makkelijk kunt schakelen tussen muziek en inkomende gesprekken.

beats-by-dre-urbeats-zwart-origineel_1

De verpakking
Wanneer ik het pakketje van GSMpunt.nl ontvang, valt mij direct op dat de earphones zeer chique verpakt zijn. Het doosje bevat:

  • urBeats hoofdtelefoon
  • Schakelaar en microfoon in de kabel
  • Bewaaretui
  • 6 paar oortjes

Doordat er 6 paar oortjes in de verpakking zitten, kun je de earphones precies passend maken. De bewaaretui is handig voor als je onderweg bent.

12834866_10205280835650831_2086474180_n

De uitstraling
De oordopjes voelen dankzij de metalen behuizing stevig aan en het zorgt er ook voor dat ze er degelijk uitzien. De rode draden zorgen ervoor dat ze net even opvallen ten opzichte van een zwarte draad en het uiteinde van de dopjes bevat het bekende Beats by Dr. Dre logo.

urbeats dichtbij
beats by dr dre headset compleet

Het geluid
Over de kwaliteit van het geluid ben ik zeer te spreken. De bass klinkt zeer goed en de tonen zijn helder. Hierdoor kun je het volume op een laag niveau zetten, wat weer goed is om eventuele gehoorschade te voorkomen. Doordat er 6 verschillende oordopjes bij zitten, kun je deze precies passend maken zodat je minder last hebt van omgevingsgeluid. Dit zorgt voor nog een hoger kwaliteitsniveau.

Conclusie
Ik ben al met al zeer te spreken over deze headset van Beats by Dr. Dre. De oordopjes zijn degelijk,  kunnen goed passend gemaakt worden en het geluid is zeer goed te noemen. En ze vallen lekker op door de rode draad! Een aanrader als je nog op zoek bent naar een goede headset.

PS Kijk ook eens op het blog van GSMpunt, waar je bijvoorbeeld een video aantreft met uitleg hoe je een headset oprolt zodat deze niet knoopt!

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *