Accessoires

Rio Chain by Jozemiek®: haarbandje & armbandje!

By  | 

Eerder liet ik jullie al kennismaken met de Rakhi armbanden en de WaiWai armbanden van Jozemiek®. Nu heeft Jozemiek nieuwe armbandjes in haar collectie die ook als elastische haarband gebruikt kunnen worden: de Rio Chain by Jozemiek. Zo heb je altijd een haarelastiekje bij en heb je ook nog eens een leuke armband om.

rio chain

Een goede doel armband
Wat deze Rio chain armbanden extra bijzonder maakt, is dat je bij aankoop van deze armbandjes ook nog eens een goed doel steunt. Voor iedere verkochte Rio Chain doneert Jozemiek Sieraden een bedrag voor een maaltijd aan Stichting ‘Help mij leven’. Je kunt ze voor €7,95 per stuk bestellen in de webshop van Jozemiek.

De collectie
De handgemaakt Rio Chain haar/armbanden zijn verkrijgbaar in een reeks van trendy en unieke kleuren met zilveren en gouden schakels. Zo kun je ze bij iedere outfit combineren. Ze laten bovendien geen deuken in je haar achter als je ze gebruikt als haarbandje. Hieronder kun je nog een aantal voorbeelden uit de Rio Chain collectie bekijken:

rio-chain-pink-aztec-gold
rio-chain-blue-silver
rio-chain-dark-grey-clover-gold

Bekijk de volledige collectie op de website van Jozemiek.

Mijn Rio Chain by Jozemiek® haar/armbandjes
Natuurlijk ben ik zelf ook de trotse eigenaar van de Rio Chain armbandjes. Ik heb de Grey Aztec Gold en Black Aztec Gold variant. Ik kan vanuit mijn eigen ervaring zeggen dat het ideale bandjes zijn. Ik vind het namelijk altijd handig om een haarelastiekje bij te hebben, maar een ‘normaal’ haarelastiekje staat niet zo leuk om je arm. De Rio Chain bandjes zijn superleuk om te dragen en zo heb ik altijd een elastiekje bij! Hieronder een paar foto’s van mijn Rio Chain armbandjes, die ook nog eens heel leuk verpakt zijn. Love them!

DSC_0477

DSC_0482
DSC_0483

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *