Accessoires

Sal y Limon: Limited Edition voor de feestdagen

By  | 

Afgelopen week schreef Linda al een artikel over de prachtige armbanden van Sal y Limon. Nu heeft Sal y Limon een speciale Limited Edition collectie uitgebracht voor de feestdagen en is daarbij ook een samenwerking aangegaan met de Make-A-Wish foundation.

Sal y Limon Rosé Gold Limited Edition
De Limited Edition collectie bestaat uit een aantal prachtige rosé gouden armbanden. Iedere armband is met de hand gemaakt en geschilderd. De armbanden zijn versierd met rosé goud in combinatie met hele frisse kleuren en trendy designs. De namen van de prachtige kleuren zijn White Switley, Powder Rose, Beige, Grey en Crystal Blue. De Rosé Gold Limited Edition armbanden variëren in prijs tussen de €22,90 en €49,90 en zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

sal y limon limited edition
De limited edition armbanden

make a wishSamenwerking met Make-A-Wish
Sal y Limon is, geïnspireerd door de kerstperiode, een samenwerking aangegaan met Make-A-Wish. In 2012 heeft het merk een speciale collectie voor kinderen uitgebracht: Miss SYL. De Make-A-Wish Foundation vervult de allergrootste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte en laat ze daardoor weer kind zijn en geen patiënt. Sal y Limon wil hier graag een steentje aan bijdragen en doneert daarom tijdens de kerstperiode 2 euro van elke verkochte Crystal armband en 1 euro van elke andere Sal y Limon armband aan Make-A-Wish Nederland. Een extra reden natuurlijk om deze mooie armbanden zeker niet te laten liggen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *