Accessoires

Nieuwe collectie senz° stormparaplu’s

By  | 

Eerder schreef ik een artikel over de handige stormparaplu’s van senz°, waarmee je tot wel 100 km/u aan windkracht kunt trotseren. Nu heeft senz° een splinternieuwe collectie met nieuwe modellen en prints, die ik jullie wil laten zien!

Mooie kleuren en prints
Hieronder alvast een aantal screenshots om een indruk te krijgen van de kleuren en prints binnen deze nieuwe collectie:

Lady in purple with check mate umbrella (landscape) Lady in red with funky valentine umbrella (landscape) Lady in red with senz original umbrella (landscape) Man with twisted tweed umbrella

Nieuw: de senz° automatic
Nieuw in het assortiment zijn de senz° automatic stormparaplu’s, je kunt deze compacte paraplu openen én sluiten met 1 druk op de knop.

senz-automatic

Naast de lancering van deze nieuwe versie worden de original en automatic versie geleverd met een extra luxe sleeve waardoor je de paraplu makkelijk kunt dragen en de smart s heeft een verbeterde look gekregen:

news-improvements-senz-smart-s

Mijn senz° paraplu: de automatic twisted tweet
Ik ben zelf een hele trotse eigenaar van de automatic Twisted Tweet en ik kan echt niet meer zonder! Door het compacte formaat kan ik hem altijd in mijn tas meenemen en door het leuke printje valt hij extra op. De knop om de paraplu te openen en te sluiten is echt heel handig en ik heb al vele mensen met deze nieuwe technologie kunnen verbazen. Hieronder de foto’s van mijn senz° paraplu:

Senz twisted tweet
Senz twisted tweet uitgeklapt

De senz6 fashion line
Vanaf half februari is een extra bijzondere senz° collectie te verkrijgen, de senz6 fashion line met extra bijzondere prints. Fashion meets function in deze lijn waar technologie en de designs van exclusieve mode ontwerpers elkaar ontmoeten. Je kunt ze nu al bekijken en vanaf half februari bestellen op senz6.com en bij geselecteerde retailers.

senz6 collectie

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

77 − 76 =