Accessoires

Time to Watch, vernieuwd & toch vertrouwd!

By  | 

Ik ben al jaren een groot fan van de horloges van Time to Watch. Misschien komt dat door mijn eigen wispelturigheid en sluit de flexibiliteit van Time to Watch daar wel goed op aan, maar het komt gewoon ook door het enorm grote en leuke aanbod. Op de site wordt ik al gauw hebberig en wil ik alles, dus waar begin je dan…. Nu is er een vernieuwde site, die in ieder geval mij een stuk makkelijker laat zoeken.

Filter
Onder andere nieuw is de heel handige filtermogelijkheid. Je kan nu zoeken op prijs, design, kleur, materiaal, vorm, diameter en of het product combineerbaar is. Dat is echt ideaal, zo word ik in ieder geval niet afgeleid door alles waar ik eigenlijk niet naar zocht! Het filter staat rechts naast de producten onder de categorieën.
filters

Snel bladeren & vergelijken.
Ook is het nu mogelijk om van het ene product direct naar het vorige of volgende product te bladeren zonder dat je eerst terug moet naar het product overzicht. En het vergelijken van producten is ook compleet nieuw, maar wel makkelijk. Je kunt de kleur, prijs, diameter enz. van meerdere producten naast elkaar zetten en dus nog makkelijker een keuze maken. Het vergelijken wijst is makkelijk, je klikt op ‘vergelijk product’ bij de beschrijving en de rest spreekt voor zich.
vergelijken

Time to Watch Friends pas
Naast alle nieuwe handigheidjes op de site is er vanaf nu ook de Time to Watch Friends pas. Met deze pas kan je o.a. sparen voor kortingen op je bestelling (wie wil dat nou niet…). Alles staat helemaal uitgelegd op de Friends pagina.

Sparen
Hoe werkt het sparen dan? Daar zijn wij eens even ingedoken… Het sparen gaat automatisch met de Friends pas. Bij elke besteding van 25 euro ontvang je 20 punten. Ieder punt is 0,10 euro waard en die punten kun je weer inwisselen op je bestelling. Het gespaarde bedrag kun je direct in mindering brengen op het totaalbedrag. Maar je kunt natuurlijk ook verder sparen voor gratis sierringen, banden of een uurwerk. Er zit wel een minimum aan het aantal in te leveren punten, namelijk 50 punten, ofwel 5 euro korting.
friends

Exclusieve Extra’s
Daarnaast belooft Time to Watch Friends regelmatig met exclusieve producten, previews of acties te komen. Deze exclusieve producten of acties worden zichtbaar als je bent ingelogd op de website.

Deelnemen
Om te kunnen deelnemen aan het Time to Watch Friends programma heb je een account nodig. De punten worden dan bij elke bestelling automatisch bijgeschreven. Je kunt je puntensaldo altijd nakijken op jouw account pagina. Een account kan je hier aanmaken (actiepuntje voor vandaag…) Bij het aanmaken van een account krijg je meteen de eerste 10 punten cadeau, daarna krijg je de eerst volgende aankoop automatisch de Friendspas automatisch. En dan begint het profiteren pas echt!!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 26 = 33