Accessoires

Trend gespot: monogram sjaal

By  | 

We hebben een nieuwe trend gespot, en nog een lekkere warme trend ook! Het gaat om de monogram sjaal, een hele grote sjaal met vakken in verschillende kleuren en herkenbare letters aan de uiteinden. Je kunt het eigenlijk bijna een poncho noemen, want de sjaal is zo groot dat je hem helemaal om je heen kunt slaan!

Gespot bij celebrities
De monogram sjaal wordt inmiddels al gespot bij vele celebrities, waarvan sommige zelfs een sjaal hebben kunnen bemachtigen met hun eigen initialen als letters.

Monogram sjaal
Charlotte Wiggins, Jean Campbell, Matilda Lowther and Sam Rollinson – Bron: Theglassmagazine.com

Ook in Nederland verkrijgbaar!
Niet alleen de celebrities kunnen een monogram sjaal bemachtigen, in Nederland zijn ze nu ook verkrijgbaar bij Fashion by Fleur! Het is echt een ontzettend grote, dikke sjaal die je lekker om je heen kunt slaan. Onderstaande sjaal is gemaakt in de kleuren grijs, bordeaux en crème-wit, maar er zijn andere combinaties verkrijgbaar. Hij is zo groot dat hij niet eens helemaal op de foto past!

DSC_0434
DSC_0432

De sjaal is gemaakt van diverse materialen, waaronder scheerwol en Alpaca wol. De combinatie zorgt voor een heerlijke zachte en warme sjaal.

DSC_0442

De monogram sjaal kost slechts €27,50 in de webshop van Fashion by Fleur en je hoeft geen verzendkosten te betalen. Natuurlijk ook een leuk idee als je nog een cadeau zoekt voor de feestdagen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *