Accessoires

Trind Time for Treats nagellak

By  | 

Het is geen geheim dat ik een fan ben van de producten van Trind. Maar nu zag ik de nieuwe Time for Treats collectie voorbij komen en die vond ik echt bijna letterlijk om op te eten! De pasteltinten in deze collectie zijn helemaal trendy dit najaar. En ik kon het natuurlijk niet laten om ze te testen.

10473199_879224378755681_5342347664408413020_n

De collectie
De Time for Treats collectie is een Limited Edition collectie die speciaal uitgebracht is voor het najaar. De collectie bestaat uit zes kleuren die helemaal passen bij de huidige kleurentrends. Het is een gevarieerde collectie met prachtige pastelkleuren, maar ook glitters en en mooie bruintinten.

DSC_0142

Review Trind Time for Treats
Ik heb tot nu toe drie van de zes kleuren getest, die je hieronder kunt zien. Zodra ik de andere kleuren getest heb zal ik hiervan foto’s plaatsen op onze Facebook pagina!

Earl Grey
Een mooi grijsblauwe winterkleur. Past echt bij de winter!

DSC_0198

Luscious Lavender
Een chique parelmoer lavendel. Wat heeft deze nagellak toch een prachtige glans!

Trind paars

Mocca Madness
Een tijdloze taupe kleur met een subtiele glitter. Mijn persoonlijke favoriet uit deze collectie!

trind mokka

De overige drie kleuren zijn: Icing on the Cake (glitter topping), Mighty Macaron (zoet zacht roze) en Choco Loco (mysterieus bruin). Wat mij opviel is dat alle kleuren die ik heb getest echt meerdere dagen goed op mijn nagels bleven zitten. Ik heb hierbij steeds een basecoat en twee lagen aangebracht. Wat mij betreft echt een hele leuke en gevarieerde collectie voor dit najaar!

Waar verkrijgbaar?
De flesjes nagellak binnen deze collectie kosten €10,12 per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij Etos, DA en Douglas. Volg Trind op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwe producten!

Wat vinden jullie de leukste kleur uit deze collectie?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *