Accessoires

Trouwen voor fashionista’s

By  | 

Op je trouwdag wil je uiteraard zo goed en mooi mogelijk voor de dag komen. En dan is het helemaal leuk om de laatste trends te weten. In 2014 zien we veel wat geïnspireerd is door de jaren 20. Maar natuurlijk zijn er nog andere trends.

De jurken
Dit jaar zien we jurken met een sexy of bijzondere rug, maar ook , lange mouwen, het peplum silhouet, korte jurken en zoals eerder gezegd jurken geïnspireerd door de “twenties”.

640_vestido_de_novia_rosa_clara_203 640_vestido_de_novia_rosa_clara_159 640_ingrid_bac enzoani640_vera wang-bride_ss14_runway_look-9 peplum dress640_rita_bac_cat badgley mischka640_pura_1 modeca
Bron: perfect wedding

Killer heel, peeptoe, ofwel… show your feet!!!
Natuurlijk kijkt iedereen als eerste naar jou. Je straalt met je prachtige make-up en bijpassend bruidskapsel trekt natuurlijk als eerste alle aandacht. Dan komt de jurk. En hoe te gek is het als er dan net een glimp wordt opgevangen van die te gekke trouwschoenen.

De killer heels (die steeds hoger worden) zijn echt hot, maar gelukkig zijn er tegenwoordig ook bruidssneakers en bruidsflipflops voor de late uurtjes. We zien veel ronde neuzen of echt spitse neuzen (ja ze zijn weer terug). En ook hier veel details zoals kant, glitter, enkelbandjes, strikjes, schoenclips enz.

 674 680 689 686
Bron: mijn trouwschoen

Maar vooral accessorize!!!
Wellicht heb je je perfect dress al gevonden. Dan kan je nog helemaal los met accessoires. Schitterende en fonkelende sieraden zijn een perfecte manier om je look af te stylen, maar denk ook aan een bijzonder ceintuur met bling bling of strikjes er op. Ook zien we veel jasjes, bolero’s en capes van bijvoorbeeld kant of met glinsterende stenen.

Waar je ook voor kiest, een complete look die af is. Daar gaan we voor dit jaar.

Bruidsriem_A001 Bruidsriem_A015 Dress_Jacket_J3109H1 Tiara_Tarrasa
Bron: wedding wonderland

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

60 + = 64