Accessoires

WaiWai armbanden: Columbian style

By  | 

Je hebt al eerder kunnen lezen dat ik een grote fan ben van de sieraden van Jozemiek®, waaronder de Rakhi en Rio armbanden. Maar nu heb ik nog een heel mooi ontwerp ontdekt, de WaiWai armbanden in Columbiaanse stijl!

WaiWai Pearl armbanden
De allernieuwste collectie van Jozemiek is de WaiWai Pearl collectie. Dit zijn armbanden met hele warme kleuren die helemaal passen bij de Colombiaanse Stijl. De combinatie met mooie parels zorgt ervoor dat het echte eyecatchers zijn. De materialen en kleuren zorgen ervoor dat de armbanden helemaal passen binnen de hippe Bohemien sfeer. Alle armbanden worden met de hand gemaakt en hebben een hele gebruiksvriendelijke sluiting. De armband is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren, die je op onderstaande foto’s kunt zien.

WaiWai Pearl Bonita
WaiWai Pearl Bonita

waiwai pearl felizia by jozemiek 2
WaiWai Pearl Felizia

waiwai PEARL navia by jozemiek 2
WaiWai Pearl Navia

waiwai pearl patricia by jozemiek 2
WaiWai Pearl Patricia

waiwai pearl valencia by jozemiek 2
WaiWai Pearl Valenzia

Mijn WaiWai Pearl Bonita armband
Ik ben zelf de trotse eigenaar van de WaiWai Pearl Bonita armband die je hieronder op de foto’s kunt zien.

20140905_171940
20140905_171344
20140905_171442

De kleuren van deze armband vind ik perfect voor het najaar, wat is het een mooie en warme kleurencombinatie! Ik vind de sluiting ook echt heel fijn, door het knopje in te drukken kan ik hem makkelijk zelf omdoen en strakker maken. Ik vind het niet prettig als armbanden heel erg rammelen en bij deze armband voel je bijna niet dat hem om hebt!

De armband is wat mij betreft een hele leuke aanvulling op de nu toe al hele mooie collectie van Jozemiek®. De armbanden kosten €14,95 en zijn onder andere verkrijgbaar bij Fashion by Fleur. Kijk op de website van Jozemiek voor alle verkooppunten.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 8 = 1