Accessoires

What’s in your bag?

By  | 

Ik heb echt altijd een tas bij, of ik nu naar het werk ga, een dagje shoppen of op stap. Maar wat mag er nu zeker niet in je tas ontbreken? Ik zet een aantal leuke en handige tips op een rij.

Een klein flesje parfum
Wat ik zelf altijd handig vind, is een klein flesje parfum om je tussendoor even op te frissen. Nu kun je natuurlijk een klein testertje meenemen, maar ik koop zelf vaak een grote fles parfum met de kleine versie van 15 ml om in mijn tas mee te nemen. Nu heb ik bijvoorbeeld de nieuwe geur Mexx Energizing Woman van 15 ml. Een lekker compact flesje en een heerlijke frisse geur!

Een leuk telefoonhoesje
Je telefoon mag natuurlijk ook niet ontbreken in je tas. En tegenwoordig zijn er echt zoveel leuke musthaves! Ik heb zelf een Samsung Galaxy s3 Mini en ik heb onder andere het volgende vrolijke telefoonhoesje:

telefoonhoesje

Maar er zijn bijvoorbeeld ook hele leuke hoesjes voor de Huawei en diverse iPhone 5 accessoires. Zoveel keuze tegenwoordig dat er voor iedereen wel een leuk hoesje is.

Opvouwbaar tasje
Wat ik echt superhandig vind en altijd bij heb in mijn tas is een opvouwbaar tasje. Dit is handig voor bijvoorbeeld je boodschappen, tijdens het shoppen of om andere spulletjes mee te nemen. Als je overal plastic tasjes krijgt of koopt dan stapelen deze zich op en ik vind dat niet nodig. Ik heb het bij de Wibra gekocht voor €1,49 geloof ik en heb er nu al heel veel plezier van gehad. Een voorbeeld:

opvouwbaar tasje Wibra

Zeep zonder water
Het is ook handig om een klein flesje zeep zonder water bij te hebben in je tas. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken om je handen even te verfrissen of schoon te maken als ze vies zijn. Of stel je voor dat je lens ineens niet goed zit, dan kun je ook even je handen wassen voordat je aan je lens gaat zitten. De kleine flesjes staan vaak bij de drogist in het schap met de reisartikelen.

Lippenbalsem
Zeker in de winter is het goed om je lippen voldoende te verzorgen, en daarom is het altijd fijn om een goede lippenbalsem bij te hebben. Ik ben op dit moment helemaal fan van de Labello Vitamin Shake lippenbalsem. Deze ruikt ontzettend lekker fris naar Acai Bes en Wilde appel en verzorgt je lippen heel goed met een mix van voedende vitamines. Daarnaast bevat SPF 10 voor bescherming tegen schadelijke UVA en UVB straling.

labello vitamin shake

Wat zit er bij jou nog meer in je tas? Laat het weten in een reactie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =