Accessoires

Winactie: prachtige sieraden van Atelier Delago

By  | 

Via Twitter kwam ik in contact met Atelier Delago, dus ik ging natuurlijk meteen even op de website van Delago kijken. Ik zag daar zulke prachtige sieraden, dat ik daar graag meer over wilde weten. En daarom een artikel over de sieraden van Atelier Delago, mét een hele leuke winactie!

Atelier Delago
De ateliersieraden van Delago worden geheel in eigen atelier ontworpen en gemaakt. Het zijn eigenzinnige sieraden waarbij de inspiratie wordt gehaald uit de mooiste plekken op aarde, waar rivieren en meren samen komen. Denk bijvoorbeeld aan het Sneekermeer in Friesland, of het Atitlanmeer in Guatemala. Ieder plekje heeft zijn eigen schoonheid en dat zie je terug in de ontwerpen. Het zijn prachtige en unieke ontwerpen die je nergens anders ziet.

Hoe worden de sieraden gemaakt?
De sieraden worden vervaardigd van eerstegehalte zilver. Voor het maken van de sieraden worden speciale gereedschappen en technieken gebruikt zoals solderen, buigen en walsen. Hierdoor ontstaan de eigenzinnige aparte vormen. Onderstaande foto’s geven een indruk van de gereedschappen en de technieken voor het maken van de sieraden.

AvdMeer_delagosieraden_atelier4

AvdMeer_delagosieraden_atelier2

delagosieraden_atelier6

delagosieraden_atelier7

Voorbeelden van ateliersieraden
Het uitgebreide ontwerp- en vervaardigingproces zorgt voor prachtige sieraden, waarvan je hieronder een paar voorbeelden kunt zien. Bekijk de volledige collectie ateliersieraden in de webshop.

Bijoux sieraden en sierlijke sieraden
Naast de ateliersieraden kun je in de webshop van Atelier Delago ook terecht voor een aantal Sierlijke en Bijoux sieraden, die met zorg en aandacht uitgezocht zijn. Deze sieraden zijn ook net even anders en eigenzinnig. Een paar voorbeelden:

delagosieraden_atelier_valentijnshanger

delagosieraden_atelier_hanger

delagosieraden_atelier_ring2

De Bijoux sieraden zijn vervaardigd met een laagje zilver, de overige sieraden zijn helemaal van eerstegehalte zilver gemaakt.

delagosieraden bijoux oorhangers

delagosieraden bijoux halsketting

Win een Bijoux ketting van Delago
In samenwerking met Delago mag ik één van de mooie Bijoux sieraden uit de webshop verloten. Het gaat om de volgende ketting, mijn persoonlijke favoriet:

Winactie Delago

Wat moet je doen om kans te maken:

• Like de Facebook pagina van Delago Sieraden
• Like de Facebook pagina van Beautyadvies.com
• Like dit bericht (button onderaan)
• Geef in een reactie aan waarom jij deze graag wilt winnen

De winnaar zal op zaterdag 2 november bekend gemaakt worden!

12 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *