Accessoires

Winter musthaves: win een omslagdoek naar keuze!

By  | 

Eerder schreef ik al een artikel over de hippe ‘Ibiza Style’ kleding die verkrijgbaar is bij Love M Fashion. Maar ik heb in deze leuke webshop ook een aantal echte winter musthaves gespot die trendy zijn én heel goed van pas komen tijdens de koudere dagen.

En ik mag in samenwerking met Love M Fashion één van deze winter musthaves verloten: een omslagdoek naar keuze! Lees snel verder.

Vesten met PU leer
Wat je nu veel ziet op het gebied van kleding is de combinatie van stof met leer of PU leer. Ik vind het een leuke combi en daar heeft Love M Fashion goed op ingespeeld met een mooi vest met PU leren zakken met studs:

Vest PU leer grijs
Sweewë vest antraciet met PU leren zakken en studs – €69,95

Ik heb hem zelf in het zwart (inmiddels uitverkocht) en je kunt hem met heel veel kleding combineren, én het is gemaakt van lekker warm materiaal.

Fake fur vesten en gilets
Wat je nu ook heel veel ziet zijn de vesten en gilets met ‘fake fur’ ofwel nepbont. Dit ziet er alleen al lekker warm uit en het is ook nog eens lekker warm! Combineer het met een simpel zwart truitje en een skinny en je winterse look is helemaal af. Een paar voorbeelden:

fake fur bont gilet zwart
Fake fur bont gilet zwart – €49,95

fake fur vest beige
Fake fur vest beige – €64,95

Prachtige omslagdoeken
Wat dit najaar zeker niet in je garderobe mag ontbreken is een omslagdoek. Deze kun je over je kleren of over je jas dragen en is niet alleen functioneel, maar ook fashionable. Ze zijn in hele neutrale kleuren verkrijgbaar, maar ook in mooie opvallende kleuren. Een paar voorbeelden:

omslagdoek met franje grijs zwart witomslagdoek met franje grijs zwart wit 2
Omslagdoek met franje grijs / zwart / wit – €39,95

omslagdoek met franje rood oranje zwartomslagdoek met franje rood oranje zwart 2
Omslagdoek met franje rood / oranje / zwart – €39,95

Win een omslagdoek naar keuze bij 350 likes!
In samenwerking met Love M Fashion mag Beautyadvies.com een omslagdoek naar keuze verloten! Bij 350 likes op de Facebook pagina van Beautyadvies.com zal de omslagdoek verloot worden onder de mensen die geliked en gedeeld hebben! Dit betekent dat de winnaar een omslagdoek mag uitzoeken uit het volledige aanbod ‘omslagdoeken‘ in de webshop.

Wat moet je doen om kans te maken?

winactie omslagdoek

Deel zoveel mogelijk, want als we de 350 bereikt hebben gaat de prijs eruit!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *