Accessoires

WK Winactie: Rio by Jozemiek

By  | 

Eerder schreef ik al een artikel over de leuke Rakhi armbanden van Jozemiek®. Maar Jozemiek heeft nog veel meer prachtige ontwerpen, waaronder de bijzondere Rio by Jozemiek collectie. Wat deze collectie extra bijzonder maakt is dat je per aankoop van een setje een kind in Rio een warme maaltijd schenkt.

Armbandjes én haarelastiekjes
Een Rio by Jozemiek setje bestaat uit 5 verschillende handgemaakte armbandjes die je ook als haarelastiekjes kunt dragen. Door de verschillende kleuren kun je ze perfect combineren met iedere outfit en de lichte elastiekjes laten geen deuken in je haar achter.

rio-1

Speciaal voor het WK zijn de Rio by Jozemiek setjes verkrijgbaar in de kleuren van verschillende landen zoals Spanje, België maar natuurlijk ook Nederland. Hieronder een paar voorbeelden van setjes.

jozemiek Rio Belgica (2)
Jozemiek Rio Belgica

Jozemiek Rio Argentina
Jozemiek Rio Argentina

Jozemiek Rio Holanda
Jozemiek Rio Holanda

Steun de kinderen in Rio
Jozemiek werkt voor deze collectie samen met Stichting Help Mij Leven, een initiatief van Robert Smits die zijn eigen leven in Nederland opgaf om iets voor de vele straat kinderen in Rio te betekenen. Per verkochte Rio by Jozemiek set doneert Jozemiek Sieraden een bedrag voor een warme maaltijd aan Stichting Help Mij Leven.

De Rio by Jozemiek setjes kosten €8,95 per stuk en zijn onder andere verkrijgbaar bij Fashion by Fleur. Ik heb zelf het Holanda setje gekocht, waarvan wij ook een setje mogen verloten!

rio holanda setje

Wat moet je doen om een setje te winnen?
Beautyadvies.com mag een Rio by Jozemiek Holanda setje verloten onder de lezers! Wat moet je doen:

Over een week wordt de winnaar bekend gemaakt, zo heb je het setje nog voor het WK begint binnen!

winactie Rio

1 Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *