Beautynieuws

Fab.com komt naar Eindhoven

By  | 

De laatste tijd hebben zich al heel veel leuke winkels gevestigd in Eindhoven zoals Flying Tiger en eind dit jaar Primark. Nu las ik afgelopen week het gave nieuws dat Fab.com zich ook in Eindhoven gaat vestigen, de eerste vestiging in Nederland!

Wat is Fab.com?
Fab.com is een webshop met alles op het gebied van design, vaak voor een zeer betaalbare prijs en met tijdelijke aanbiedingen. Denk aan meubelen, maar ook woonaccessoires, kleding en sieraden. Er komen dagelijks nieuwe producten bij en wanneer ik ook in de webshop kijk, ik kom altijd wel leuke en originele producten tegen.

Fab.com in Eindhoven
Fab.com zal in oktober dit jaar in Eindhoven op de High Tech Campus een administratief en logistiek kantoor opnen, dus (nog) geen fysieke winkel. Het nieuwe kantoor zal zorgen voor 450 arbeidsplaatsen en het is nog niet exact bekend wat de invulling zal zijn van het kantoor in Nederland. Als ik hier meer over weet, zal ik het uiteraard melden!

Een aantal leuke producten
Ik heb al eerder iets geschreven over de gave wimper extensions die op Fab.com verkocht werden, maar ik zal nog een paar voorbeelden laten zien van leuke producten die nu te koop zijn in de webshop.

bikini geel blauw
Leuke, frisse bikini met geel en blauw – €69 – Fab.com

laarsjes fab
Neptune enkellaarsjes – €109,- Fab.com

portemonnee fab
Schattige portemonnee – €16,- Fab.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *