Beautynieuws

Nieuw: GUHL Langdurig Volume

By  | 

Misschien heb je de reclame al voorbij zien komen, maar het merk GUHL heeft onlangs een vernieuwde productlijn gelanceerd, Langdurig Volume. Nu gebruik ik zelf regelmatig de GUHL Kleurbehoud producten, maar ik was toch ook wel heel nieuwsgierig naar deze vernieuwde lijn. En daarom heb ik ze getest!

Het merk GUHL
GUHL biedt unieke, individuele oplossingen voor iedere haarwens en ieder haartype. Ieder haartype heeft immers weer andere behoeftes. Voor de producten wordt gebruik gemaakt van waardevolle natuurlijke ingrediënten in hoogwaardige, effectieve formules. Er zijn inmiddels al vele productlijnen verkrijgbaar met stuk voor stuk een verfijnde formule en een heerlijke geur. Wat ik zelf heel fijn vind aan bijvoorbeeld de shampoo van GUHL is dat je maar een heel klein beetje nodig hebt per wasbeurt, ook al heb je lang haar.

Hieronder slechts een kleine greep uit de brede range producten van GUHL:

Guhl producten

GUHL Langdurig Volume
De vernieuwde GUHL Langdurig Volume lijn bevat blauwe lotus en rijstproteïne en de lijn is speciaal ontwikkeld om het haar de hele dag krachtig en levendig volume te geven, vanaf de aanzet tot de punten. Een nieuwe productinnovatie binnen deze lijn is een volumegevende conditioner. De producten zijn gebaseerd op twee speciaal afgestemde technologieën voor zichtbaar dikker en voelbaar steviger haar. De Volume & Veerkracht technologie met een nieuwe generatie van gewichtloze polymeren en Rootlift & Fullness technologie die in de styling spray is opgenomen met versterkende ingrediënten die zorgen voor volume voor het hele haar.

Er zijn in totaal drie producten verkrijgbaar binnen de Langdurig Volume lijn, een shampoo (€6,09), een conditioner (€6,09) en de föhn active styling spray (€6,40). De combinatie van deze drie producten zorgt voor het beste effect.

Guhl producten

De test
De mensen die mij kennen weten dat ik van mezelf al vrij dik haar heb met meestal wel volume, maar ik heb ook echt dagen dat mijn haar futloos is en ik het wel wat levendiger zou willen zien. Vooral in de winter als mijn haar wat statig is. En dat waren redenen dat ik deze nieuwe producten van GUHL heel graag wilde testen. Zo gezegd, zo gedaan. Om het effect goed te kunnen zien heb ik de shampoo, conditioner en de styling spray een aantal wasbeurten achter elkaar getest.

Guhl nieuwe collectie

De resultaten
De producten uit deze vernieuwde lijn hebben de geur van onder andere zoete sinaasappel, paarse viooltjes en cederhout. Ik vind het een hele lekkere frisse en niet al te sterke geur. De shampoo maakt mijn haar bovendien meteen lekker zacht en het lijkt ook echt alsof ik door de combinatie met de conditioner voel alsof mijn haar voller en steviger wordt.

Persoonlijk vind ik de föhn active styling spray niet zo heel fijn, aangezien ik het idee heb dat het mijn haar niet echt verzorgt en het meer werkt als een haarlak. Ik vind het na het douchen (en voor het föhnen) het meest prettig om een olie of silk infusion aan te brengen wat mijn haar zacht maakt. Maar de spray zorgt er na het föhnen wel voor dat ik veel volume heb, dus misschien kan een combinatie van een silk en de spray ook goed werken.

Al met al kan ik de combinatie van de producten uit deze nieuwe lijn zeker aanraden als je meer volume in je haar wilt, een goede aanwinst in de GUHL productenreeks!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 1