Beautynieuws

Sneak peek: Primark voorjaarscollectie 2014

By  | 

Het is natuurlijk nog hartje winter, maar zijn jullie ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe collectie van de Primark voor het komende voorjaar in 2014? Dan heb je geluk, want wij mogen deze nieuwe voorjaarscollectie al laten zien!

Van retro tot futuristisch
Wat meteen opvalt binnen de nieuwe collectie zijn de verschillende prints, kleuren en stijlen. Er zijn bijvoorbeeld verschillende My Little Pony prints in de Dream Punk lijn, maar ook caleidoscopische prints in de Hip Trip lijn. Retro is ook nog steeds helemaal aanwezig in de preppy Bubblegum High lijn en Polaroid Nostalgic lijn met zwierige jurkjes en vervaagde bloemenprints. En aan de andere kant zie je weer een hele futuristische look met metallic clutches en schoenen.

Naast de bekende statement kettingen mogen komend jaar de oorbellen en armbanden ook extra opvallen, wat je ook terug ziet in de voorjaarscollectie van Primark. Een hele uiteenlopende collectie met voor ieder wat wils! En dit natuurlijk voor de lage prijzen die je van Primark gewend bent.

De collectie in beeld
Hieronder kun je de voorjaarscollectie van Primark bekijken. Wat is jouw favoriete item? Laat het achter in een reactie!

Primark rode jurk

Primark rok jasje print

Primark sport

Primark summer

Primark retro

Primark retro 2

Primark gestreepte rok

Primark zonnebril 2

Primark jasje

Primark jurkje met kant

Primark zwart

Primark ruit

Primark zomerjurkje

Primark doorzichtig jurkje

Primark zonnebril

Primark zomertas

primark roze pumps

Primark sandalen

Primark sandalen 2

Primark armbanden

Primark ketting bloemen

PRI001_Primark_Accessories_UK_12pp_Text.indd

Primark hologram clutch

Primark oorbellen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

72 + = 81