BeautyAdvies.com: even voorstellen!

Welkom op BeautyAdvies.com, waar berichten worden geplaatst over alles wat met mooi zijn te maken heeft. Denk aan de laatste trends op het gebied van fashion & make up, maar ook handige tips hoe je je mooi kunt opmaken of je gezicht goed kunt verzorgen én leuke tips voor een dagje of avondje uit.

Even voorstellen: Myrna van Ballekom
In het dagelijks leven werk ik als content strategist voor een performance marketing bureau, waar ik teksten schrijf over heel veel verschillende onderwerpen. Ik heb het altijd al leuk gevonden om te shoppen en om de nieuwe trends op het gebied van kleding, make-up en verzorgingsproducten te spotten en hier meer over te weten te komen. En wat is er nu leuker dan dit te delen met anderen?

Daarom ben ik eind 2012 begonnen met BeautyAdvies.com, waar ik jullie op de hoogte houd van alle leuke dingen op het gebied van beauty!

Even voorstellen: Linda Jacobs – de Vocht
Gefascineerd door mode, make-up, styling, trends en vele andere dingen kreeg ik zomaar ineens de kans om die fascinatie met jullie te delen via BeautyAdvies.com

Wie ben ik (Linda Jacobs – de Vocht) zelf? Ik ben een enthousiast, vrolijk en druk persoon. Ik houd er van om dingen te organiseren, reizen, shoppen, mezelf (of vriendinnen) op te tutten en op de hoogte te blijven van alles en iedereen. En vanaf nu hoop ik zelf ook iedereen op de hoogte te houden van nieuwtjes en leuke feiten over make-up, beauty en fashion. Enjoy!

Heb je een opmerking of een vraag voor ons? Neem dan contact op via onderstaand formulier:

    Je naam (verplicht)

    Je e-mailadres (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht