Kapsel

De nieuwe producten van John Frieda®

By  | 

Is het je al opgevallen dat de Frizz Ease producten van John Frieda® een nieuwe look hebben gekregen? Maar dat is nog lang niet alles, er zijn namelijk drie nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment. En ik heb twee van deze producten getest!

De nieuwe look van John Frieda
De uitgebreide Frizz Ease lijn van John Frieda® heeft een compleet nieuwe look gekregen. Op de verpakking is met kleuren aangegeven voor welke haarstijl of -wens de producten geschikt zijn. De lichtblauwe kleur staat voor ‘Dream Curls’, de roze kleur voor ‘Perfect Straight’ en de paarse kleur voor ‘Smooth Soft Hair’.

John Frieda Frizz Ease

Deze nieuwe look van Frizz Ease is gelanceerd met een spetterende fashion show in samenwerking met Peet Dullaert:

Drie nieuwe producten
In een eerder artikel zag je al wat mijn favoriete producten van John Frieda® zijn. En nu heeft John Frieda®, naast de nieuwe look, drie nieuwe producten geïntroduceerd. Het gaat om de ‘Nourishing Oil Elixir’ met arganolie die geschikt is voor iedere haarstijl, het haar voedt en pluis vermindert:

fe-nourishing-oil-elixir

Daarnaast is er de nieuwe ‘Go Curlier Heat Activated Spray’ die krullen creëert, verstevigt en definieert.

fe-go-curlier-spray

En het derde nieuwe product is de ‘Unwind Curls Calming Creme’, die de krullen juist soepeler en losser maakt:

fe-unwind-curls-creme

Aangezien ik geen hele stevige krullen, maar wel wat pluizig haar heb en wat meer krullen zou willen, was ik vooral geïnteresseerd in de eerste twee producten. En daarom heb ik deze uitgebreid getest!

Review Nourishing Oil Elixir
Ik gebruik sowieso altijd al een olie of silk infusion na het wassen van mijn haar en voordat ik het ga drogen. En daarom was ik ook heel benieuwd naar de ‘Nourishing Oil Elixir’ met arganolie, een plantaardige olie die wordt gewonnen uit pitten en vruchten. De olie voedt het haar voor salonzacht, soepel en glanzend haar en vergeleken met shampoo en conditioner zorgt de lichtgewicht formule voor 50% gladder en gezonder haar.

20140316_111945

Op de gebruiksaanwijzing staat dat je 1 pompje olie over je natte of droge haar dient te verdelen, maar dat vind ik persoonlijk wat weinig. Ik gebruik meestal 2 of 3 pompjes, maar ik heb dan ook vrij lang en dik haar. De olie is helemaal niet vettig en trekt snel in je haar. De geur is heel subtiel en overheerst niet, wat ik zelf wel prettig vind omdat mijn shampoo en conditioner al lekker ruiken. De olie zorgt tevens voor hittebescherming dus je kunt hem goed gebruiken voordat je je haar gaat föhnen of stijlen. Maar het is ook een fijne olie om tussendoor te gebruiken als je haar wat droog aanvoelt.

Review Go Curlier Heat Activated Spray
Het tweede product wat ik getest heb is de ‘Go Curlier Heat Activated Spray’. Deze spray bevat een baanbrekende formule die wordt geactiveerd door de hitte van de föhn, krultang of rollers. Je krijgt hierdoor stevige krullen die tot wel 48 uur houden.


20140316_111837

Deze spray dien je te gebruiken op vochtig of nat haar en niet op droog haar. Spray 10 tot 16 keer, afhankelijk van je haarlengte en -dikte. Daarna fohn je je haar droog en voor een optimaal resultaat maak je gebruik van een diffuser of krultang. Ik vind de verstuiver van deze spray echt heel fijn. Fijner dan een ‘normale’ haarlak verstuiver. Na het föhnen voelde ik direct dat mijn haar steviger aanvoelde en ik zag meteen dat mijn haar hierdoor mooi in de krul valt. Om je een idee te geven zie je hieronder een foto van mijn haar na gebruik van de spray, en dan heb ik nog niet eens gebruik gemaakt van een krultang:

20140317_141510

Het is echt een ideale oplossing als je meer krullen wilt en als je wilt dat je krullen langer blijven zitten. Ik voeg deze twee nieuwe producten van John Frieda® toe aan mijn favorietenlijstje!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *