Kapsel

De Tangle Teezer Compact Styler (+ korting!)

By  | 

Eerder schreef ik al een artikel over de Tangle Teezer, voor mij de ideale haarborstel. Maar nu heb ik ook de Tangle Teezer Compact Styler ontdekt, een compact formaat om mee te nemen in je tas of je handbagage! In dit artikel meer hierover, inclusief een speciale korting voor de volgers van Beautyadvies.com (zie onderaan het artikel!).

De Tangle Teezer
Nog even een korte samenvatting wat de Tangle Teezer precies is. Dit is een speciale haarborstel die in diverse professionele kapsalons wordt gebruikt. Hiermee kun je heel eenvoudig en pijnloos je haar ontklitten. Bij regelmatig gebruik zorgt het bovendien voor de vermindering van haarbreuk en haarverlies. Hieronder zie je een foto van de originele Tangle Teezer Salon Elite.

Tangle Teezer

Tangle Teezer Compact Styler
De Tangle Teezer Compact Styler heeft dezelfde functie als de Salon Elite, maar dan in een kleiner formaat en met een beschermkapje om hem makkelijk mee te kunnen nemen. Onderstaand filmpje geeft een indruk van de borstel.

De Tangle Teezer Compact Styler is in meerdere kleuren en prints verkrijgbaar. Hieronder zie je de Leopard versie op de foto’s.Kijk in de webshop Albari.nl voor de gehele collectie.

20140822_183930

20140831_130211
20140831_130235

Ik vind het, net zoals de Salon Elite, een superfijne haarborstel die mijn haar makkelijk ontklit en lekker zacht maakt. En het is altijd fijn om een borstel in je tas te hebben, en daar is dit een handig formaat voor.

Korting!
De Tangle Teezer Compact Styler kost normaal gesproken €15,95, maar speciaal voor de volgers van Beautyadvies.com kost deze €12,95. Je kunt hem bestellen op Albari.nl en geef daarbij aan dat je hem aanschaft via Beautyadvies.com. Je kunt hem ook voor €12,95 kopen bij de Boqz winkel, Rechtstraat 51 in Eindhoven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *