Kapsel

Een nieuw jaar met zijdezacht haar

By  | 

De titel van dit artikel klinkt natuurlijk als een mooie slogan. Iedereen wil zijdezacht haar! Bij BB Cream Shop kwam ik de Silk Scarf producten tegen van het merk Etude House. Het gaat om een haarmasker en een haarserum die zouden moeten zorgen voor zijdezacht haar. En aangezien ik een grote fan ben van haarserums, wilde ik deze zeker ook testen!

x1418040308-Etude-House-Silk-Scarf-Hair-Moist-Pack.jpg.pagespeed.ic.QBCz4MRoqF x1419157212-silkscarfserum.JPG.pagespeed.ic.8ND9_BLaml

Etude House Silk Scarf Hair Moist Pack
Voordat ik ga vertellen over mijn ervaring eerst een uitleg over de producten. Het product ‘Etude House Silk Scarf Hair Moist Pack’ is een hydraterend masker en is geschikt voor iedereen die last heeft van droog, beschadigd en onhandelbaar haar dat er dof en ongezond uitziet. Het voorziet het haar intensief van voeding en vocht en daardoor krijgt het een glanzende en gezonde uitstraling. Het laat een beschermende folie achter die het haar verzorgt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Baobab extracten zorgen voor vocht en volume waardoor het dikker en sterker zal aanvoelen en het bevat een complex van voedende en verzorgende oliën zoals argan, zonnebloempitten, camelia en macadamia olie. Je gebruikt het masker na het wassen van het haar, je masseert zachtjes in en laat het vervolgens 1 tot 3, en voor extreem beschadigd haar 5, minuten zitten en je spoelt het vervolgens uit. Een pot met 180 gram kost €9,95.

DSC_0438

Etude House Silk Scarf Hologram Hair Serum
Het haarserum heet ‘Etude House Silk Scarf Hologram Hair Serum’ en het is een serum voor het behandelen van droog en pluizig haar. Het maakt pluizig en beschadigd haar weer glanzend en gezond, zorgt voor een zachte, gladde finish en laat weerbarstig haar weer soepel aanvoelen door voeding en hydratatie. Het serum bevat dezelfde natuurlijke oliën als het masker en het geeft het haar een waterige, frisse bloemengeur. Na het uitspoelen van het masker breng je een paar pompjes van dit serum op je handen en daarna op handdoekdroog aan. Begin bij de haarpunten en wrijf het zachtjes in tot aan de wortels. Een flesje van 120 ml kost €7,95, wat natuurlijk niet veel is voor een haarserum. Voor een optimaal effect kun je het serum het beste in combinatie met het masker gebruiken.

DSC_0440
Mijn ervaring
Ik kon niet wachten om de producten te testen. Met dit regenachtige weer en zeker met sneeuw heb ik extra veel last van pluizig haar en mijn haar kon wel wat voeding gebruiken. Hieronder een foto van mijn haar voor de behandeling met het masker en het serum.

DSC_0430

De geur en het gebruik
Beide producten hebben dezelfde zachte, zoete en frisse geur, Het masker zit in een grote pot met deksel en het serum zit in een fles met een handig pompje om de olie te doseren. Het is een grote fles waar je lang mee doet. Ik heb tijdens het douchen het masker rijkelijk ingesmeerd en een paar minuten laten intrekken. Ik zag het toen al meteen glanzen:

DSC_0431

Het resultaat
En dan natuurlijk het resultaat. Ik voelde echt meteen na de eerste behandeling dat mijn haar goed gevoed en minder pluizig was. Hieronder zie je een voor- en nafoto om het resultaat goed te kunnen zien. Het resultaat is overigens na het föhnen, waardoor je haar normaal natuurlijk nog droger wordt.

DSC_0430

Wat mij betreft doen de producten zeker wat ze beloven en zorgen ze dus echt voor zijdezacht haar. De slogan bij dit artikel klopt dus helemaal en ik zou het zeker aanraden als je droog en pluizig haar hebt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *