Kapsel

Finishing touch: mooie kerstkapsels

By  | 

Wil je je look echt afmaken met kerst? En wil je de familie eens laten zien hoe feestelijk het kan zijn? Dan “moet” je ook een echt kerstkapsel creëren. Helemaal hip zijn vlechten, krullen, een strik, een knot of een combinatie van 2 van deze dingen.

Inspiratie
Heb jij je look nog niet uitgedacht? Doe hier inspiratie op.

haar-strik-235x300
Bron: haar invlechten

strik-haar-573x300
Bron: DIY fashion

foto
Bron: hairdresser

ceb4
Bron: kapsels.net

messy-haar-knot-200x300
Bron: haar invlechten

00050397
Bron: vrouwen.nl

Tips van John Frieda®
Beautyadvies.com kreeg nog een aantal tips doorgestuurd van Kenny Warn, International Creative Consultant van het bekende merk John Frieda® en vaste haarstylist van vele celebs.

Volgens hem is ’textuur’ het codewoord voor deze kerst. Maak gebruik van je natuurlijke volume of voeg textuur toe door gebruik te maken van een krultang. Tip voor natuurlijk volume: John Frieda® Luxurious Volume Fine to Full Blow-Out Styling Spray.

Als je je haar liever vast draagt in een hoge, losse knot, maak dan een hoge staart bovenop je hoofd en creëer een losse knot. Er zijn speciale sponsjes verkrijgbaar waarmee je een voller effect krijgt, maar je kunt ook je plukjes losjes wegsteken met schuifspeldjes. Dit is een look die zowel zakelijk als voor feestjes geschikt is. Maak de look af met de John Frieda® Frizz-Ease Moisture Barrier Hairspray.

Volgens Kerry Warn is een goede verzorging van je haren extra belangrijk tijdens de koude wintermaanden om glanzende en verzorgde haren te behouden. Door de kou en verwarming wordt je haar extra statisch en daar kan een goede moisture, zoals John Frieda® Frizz-Ease Secret Agent Perfecting Crème bij helpen. Zorg er daarnaast voor dat je minimaal één keer per zes weken naar de kapper gaat en gebruik een extra goede conditioner als je voelt dat het nodig is.

john frieda
De aanbevolen producten door John Frieda®

Kijk op de Facebook pagina van John Frieda voor nog meer handige tips.

Het is makkelijker dan je denkt!
Het internet staat vol met filmpjes waar exact wordt voorgedaan hoe je je haar opsteekt. En dan blijkt het vaak een stuk makkelijker dan je denkt. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar onderstaand filmpje:

Probeer je kapsel vooral niet te strak en te statisch te maken, niet elk plukje hoeft exact goed te zitten, het ziet er vaak veel leuker uit als de plukjes een beetje los vallen. En als je helemaal zelf wilt bepalen hoe de plukjes vallen, maak dan gebruik van een stijltang of krultang. Maar gebruik deze wel altijd in combinatie met een olie of serum om je haar te beschermen.

Met bovenstaande tips kun jij de komende feestdagen met een mooi kapsel voor de dag komen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *