Kapsel

De ideale stijltang van John Beerens

By  | 

Eerder heb ik een artikel geschreven over de webshop van John Beerens, één van de meest bekende kappers van Nederland. Je kent hem misschien wel van het televisieprogramma ‘John Beerens Salon Takeover’.

John Beerens heeft nu een stijltang op de markt gebracht onder zijn eigen naam, de John Beerens Professional Hairstyling Iron. Al het goede van de verschillende stijltangen wordt hierbij samengebracht in één ideale stijltang.

De voordelen van de John Beerens stijltang
Dof, pluizig of kroezend haar wordt met de stijltang van John Beerens in een mum van tijd omgetoverd tot mooi glad en glanzend haar. Dankzij de afgeronde en beweegbare platen kun je iedere haarstijl creëren, van stijl tot krullen, golven of een slag in het haar. De temperatuur kun je instellen van 60 tot 230 graden, komt snel op temperatuur en het haar wordt van binnenuit verwarmd door infraroodtechnologie. Op die manier worden de essentiële oliën in het haar behouden. Om het af te maken heeft de stijltang een mooie zwarte look met subtiele glitters.

stijltang john beerens

Interessante prijs
Ik vind deze stijltang met €99,- een hele interessante prijs hebben. Zeker omdat het een apparaat is waarmee kappers ook werken en dat zegt natuurlijk wel iets over de kwaliteit. En je mag er bovendien een gratis silk bij uitzoeken van één van de bekende merken in de webshop.

Bestel de stijltang hier >>

Wat vinden jullie een fijne stijltang en wat denken jullie van deze nieuwe stijltang van John Beerens? Laat het achter in een reactie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *