Kapsel

Mijn haar is fan van Amika!

By  | 

Ik heb sinds kort een aantal producten van Amika. Ik kende het merk niet, maar was wel heel nieuwsgierig. Blijkt dat veel kappers hier mee werken en dat het maar op een aantal plekken verkrijgbaar is. Ik heb het gevonden via World of Beauty. Amika komt uit (hoe kan het ook anders) New York City. Het beloofd:  “Geen stress en geen dagelijks gevecht meer om je haar goed in model te brengen”. Nou, kom maar op.

IMG_1588

Wat heb ik en wat doet het?
Ik heb Amika Balancing Shampoo. Deze zou het haar reinigen op milde wijze. De shampoo bestaat uit een romige formule die gestrest haar helpt te herstellen, waardoor het weer beheersbaar, zacht en volumineus zal worden. Deze shampoo van Amika voedt alle haartypes en is veilig voor gekleurd haar (en dat heb ik … 🙂 )

IMG_1590

Daarnaast heb ik Amika Nourishing Hair Mask. Het is een voedend haarmasker dat diep in de haarwortels dringt en het haar optimaal herstelt. Het haarmasker beschikt over natuurlijke moleculen die doordringen in de haarwortels. Hierdoor worden gespleten haarpunten gedicht en wordt de glans, elasticiteit en voeding van het haar verbetert. Ook kan je het dagelijks als conditioner gebruiken in plaats van een masker.

IMG_1593

En als laatste heb ik Amika Obliphica Oil Treatment, een ultiem voedende olie en styling product. Deze olie voedt en versterkt het haar met vitamines en voedingsstoffen. Daarnaast zorgt het ervoor dat kroezig haar wordt tegen gegaan en er een extra glans aan het haar wordt toegevoegd. De belofte: “Een behandeling van het haar met deze Oil Treatment zorgt u van een verbetering van de gezondheid van uw haar en voorziet u uw haar van een gladde style”

IMG_1589

Oké Let’s go!!!
Ik gebruik alle drie de producten nu een paar weken en wat is m’n haar zacht! Het ruikt heerlijk en stylen gaat als een tierelier! Ik hoef m’n haar echt alleen maar te föhnen. Ik ben er dol op.

Meer keuzes
Bij check op de site blijkt dat er nog veel meer is. Ik ga zelf nog eens speuren. En jij? Nieuwsgierig? Kijk voor alles van Amika op World of Beauty

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *