Kapsel

Nieuw: GUHL Pluiscontrole & Veerkracht

By  | 

Ongeveer een maand geleden schreef ik een review over de nieuwe haarproducten van GUHL met onder andere het nieuwe Kleurbehoud haarmasker en de Color Forming Mousse. Vanaf deze week is er alweer een nieuwe lijn verkrijgbaar: Pluiscontrole & Veerkracht. En aangezien ik zelf vrij pluizig haar heb, was ik heel benieuwd naar deze nieuwe producten!

GUHL Pluiscontrole & Veerkracht
Pluiscontrole & Veerkracht is een anti-pluis productlijn die ervoor zorgt dat pluizig en onhandelbaar haar weer zijdezacht en levendig wordt. Dit is mogelijk door de unieke combinatie van ingrediënten zoals Awapuhi, olie en keratine. Pluizig haar ontstaat eigenlijk door een ruw oppervlak van het haar. Dit kan aangeboren zijn, maar het kan ook door beschadiging van het haar komen. Awapuhi heeft een gladmakend effect, maar ook een sensuele geur en keratine versterkt het haar en vult de haarvezel op zodat het haar weer veerkracht krijgt en er gezond uitziet.

Guhl Pluiscontrole & Veerkracht

De GUHL Pluiscontrole & Veerkracht productlijn bestaat uit een shampoo, crème-conditioner, intensive repair masker en een daily intensive treatment. De adviesprijs voor de shampoo en conditioner is €6,40 en het masker en de intensive treatment €7,99. Maar er zijn natuurlijk regelmatig ook interessante kortingsacties bij de drogisten die het merk GUHL verkopen. Kijk bijvoorbeeld eens bij DeOnlineDrogist.nl.

Review
Maar liefst 55% van de Nederlandse vrouwen heeft last van pluizig haar, en daar ben ik er één van. Denk aan springerige sprieten, kleine krulletjes en broos haar. Als het miezert en ik loop of fiets buiten dan wordt het alleen maar erger. In de winter heb ik ook altijd het idee dat mijn haar nog pluiziger en statischer is door het koude weer, en in de zomer juist door de zon en het warme weer. En daarom was ik extra benieuwd naar deze nieuwe GUHL producten en heb ik ze meteen getest.

20140822_175443

Het gebruik
De shampoo, conditioner kun je iedere wasbeurt gebruiken. Ik breng zelf meestal 2 keer per week een haarmasker aan en deze kan ook 2 tot 3 keer gebruikt worden. Hij hoeft slechts 1 minuut in te werken, dus je kunt hem snel weer uitspoelen. De Daily Intensive Hair Treatment kun je, de naam zegt het al, dagelijks gebruiken. Je kunt de spray namelijk ook op droog haar aanbrengen om het op te frissen. Je hoort de spray te schudden en vervolgens over je haar te sprayen. Maar ik heb zelf het idee dat door middel van spray veel product verloren gaat (o.a. op de grond), dus ik vind het ook fijn om het op mijn hand te sprayen en vervolgens in mijn haar te kneden.

De geur
Ik vind zelf de geur van mijn shampoo en conditioner heel belangrijk. Als ik de geur niet lekker vind, dan gebruik ik de producten niet. Nu weet ik uit ervaring dat de producten van GUHL eigenlijk altijd heel lekker ruiken, dus ik had eigenlijk ook niet anders verwacht van deze productlijn. De geur is wat ‘zwaarder’ dan de andere productlijnen die ik ken, maar ik vind het woord ‘sensueel’ de geur inderdaad goed omschrijven. Het is een lekkere, zoetige en bijzondere geur.

Het effect
En natuurlijk het belangrijkste, het effect. Ik vind dat je haar eigenlijk tijdens het aanbrengen van een shampoo en conditioner onder de douche al fijn moet voelen en dat was bij deze productlijn zeker het geval. Na het föhnen had ik zeker wel het idee dat mijn haar zachter was en minder pluis had, zeker nadat ik de producten een paar keer gebruikt had. Persoonlijk gebruik ik liever een olie of silk dan de hair treatment spray, maar het is sowieso een heel fijne spray voor het opfrissen van het haar.

Wat mij betreft zijn deze producten een hele goede toevoeging aan de collectie van GUHL, ik ga ze zeker vaker gebruiken!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *