Kapsel

How to do a perfect hairdo

By  | 

Regelmatig op feestjes, bijeenkomsten, op het werk, maar zelfs ook gewoon op straat,zie ik mensen lopen met prachtig gestyled haar. “Zou ze net van de kapper komen?” … “Zou ze dat elke dag zo doen?”… “Hoe doet ze dat?” … “Zou dat met mijn haar ook kunnen?” … “Ik moet zo nodig vaker meer met m’n kapsel doen!”… En dat is dan nog maar een heeeeel klein deel van m’n gedachtengang.

Tv maakt jaloers
Als je dan de celebrities ziet gaan m’n gedachten helemaal alle kanten op. Krullen, opgestoken, perfect gestyled, half opgestoken, vlechtkunstwerken, vissengraat…… enz. enz. enz. En natuurlijk weet ik wel dat daar een heel team van kappers, stylisten, haarkunstenaars e.d. achter zitten, maar toch. Ik wil dat ook!!!

De juiste producten
Inmiddels heb ik over de jaren al diverse producten aangeschaft, stijltangen, krultang, wafeltang, papillotten, zelfklevende rollers en nog zo’n hele bende. En dan heb ik het nog niet over de stylingsprays / gelletjes/ lakjes enz. Vooral m’n stijltang (een van de eerste die er waren) is inmiddels helemaal versleten en goed gebruikt.

Nieuwe mogelijkheden
Op zoek naar een nieuwe stijltang bleken er nog veeeeeel meer apparaten op de markt dan ik dacht. Er zijn alleen al ik weet niet hoeveel soorten stijltangen, er zijn ook krulborstel, antifrizz borstels, multistylers en weet ik wat nog meer. Waar begin je dan???? Op Fonq heb ik ontdekt dat ik een selectie flink kan filteren op type, merk, prijs enz. Dat is heel handig.

Keuze gemaakt
Na dagen dubbel, surfen, twijfelen is mijn keuze gemaakt. Ik ga voor de Remington Sleek&Curl Stijltang S6500. Daarmee kan ik en krullen en stijl. Maar het beste is toch wel dan er een dvd met tips en trick bij zit… Nu moet het echt gaan lukken!!!! Yessss!!!!

Nieuwsgierig naar alle stijltangen? bekijk ze hier

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *