Kapsel

Shampoo voor blond of bruin haar

By  | 

In het najaar verf ik mijn haar meestal in een donkere haarkleur en in de zomer vind ik het juist weer leuk om highlights te hebben. Nu zijn er tegenwoordig speciale haarverzorgingsproducten op de markt voor blond en voor bruin haar, maar welke moet ik nu gebruiken met highlights? John Frieda® had voor mij het antwoord. Maar eerst zal ik de verschillende producten laten zien.

Shampoo voor blond haar
John Frieda® heeft onlangs de Sheer Blonde® lijn uitgebreid met twee nieuwe producten. Een olie die voorkomt dat je haar donkerder en zwaar wordt en je haar laat glanzen, de Brightening Oil Elixir, en een intensief haarmasker voor kleurbehoud en intense voeding, de Everlasting Blonde Deep Conditioner, als aanvulling op de shampoo. Daarnaast heeft John Frieda® ook Go Blonder Shampoo en Conditioner met een unieke formule die het haar tot twee tinten lichter maakt. Als je highlights hebt, zullen deze producten de kleurnuances versterken. Hieronder zie je de volledige Sheer Blonde® lijn:

John Frieda Sheer Blonde range

Shampoo voor bruin haar
Voor bruin haar heeft John Frieda® de Brilliant Brunette lijn ontwikkeld, met producten die bruine lokken laten glanzen, krachtiger en dikker maken. De producten voorkomen dat je natuurlijke of gekleurde haar doffer wordt en zorgen voor de juiste voeding.

Mijn shampoo: John Frieda® Brilliant Brunette®
Toen ik de vernieuwde Sheer Blonde® lijn zag dacht ik, dat is handig voor mijn highlights! Ik liet onderstaande foto zien aan mijn contact bij John Frieda® en zij wist mij direct te vertellen dat de Brilliant Brunette® lijn beter geschikt is voor mijn haarkleur, aangezien het grootste deel donker is.

Myrna klein
Ik was bang dat deze shampoo een verkeerd effect zou hebben op mijn highlights, maar niets is minder waar. De producten kleuren je haar namelijk niet, maar bevatten een exclusieve technologie die natuurlijke highlights naar boven brengt. Ze laten de bruine kleuren helemaal tot leven komen en glanzen. Tijd voor een test! Ik heb de Enhancing shampoo en conditioner van John Frieda® Brilliant Brunette® geprobeerd, die verrijkt zijn met fijne pareltjes en amandel-olie:

20140707_212034

De producten hebben ook echt een zoete, amandelachtige geur. Meestal heb ik tijdens het douchen al een oordeel of de shampoo fijn is of niet, en de Brilliant Brunette® shampoo vond ik direct heel fijn aanvoelen, net zoals de conditioner. Het voelde alsof mijn haar direct meer volume kreeg, en na het föhnen zag ik ook dat het direct mooi ging glanzen. Een aanwinst in mijn shampoo collectie!

Kijk op de website van John Frieda® om alle producten te bekijken en vergelijken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *