Kapsel

Getest: Bamboo Volume Spray

By  | 

De Bamboo Volume Spray is een “lichtgewicht” spray die belooft 48 uur te blijven werken. Maar is dat wel zo en wat is dit dan voor spray?

Wat is het?
De volledige naam is Bamboo Volume 48 Hour Sunstaible Volume Spray. De spray geeft extra volume en brengt daarnaast meer glans in het haar. En de naam zegt t al. Het effect blijft 48 uur zichtbaar.

bamboe spray

Het merk Alterna
De spray is van het merk Alterna. Alterna als merk is zich zeer bewust van het milieu en de gezondheid van alle “gebruikers”. Daarom is de gehele collectie gebaseerd op de filosofie “wat uit onze producten komt, is net zo belangrijk als wat er in gaat” (even vrij vertaald). Dat betekent dat het merendeel van de producten vrij zijn van: Sulfaten, Parabenen, Gluten, Ftalaten, Natriumchloride, Synthetische kleuren, DEA, TEA, Paraffine, Minerale Olie, Petrolatum & PABA. Ofwel de producten zijn niet slecht voor het milieu of voor jou.

IMG_1587

Waar koop je het?
De spray is op diverse plekken verkrijgbaar, waaronder de webshop World of Beauty. De kosten zijn € 29,- voor 125 ml en je doet er echt wel vrij lang mee vind ik.

Hoe werkt het en wat vond ik?
Je sprayt op handdoekdroog haar voor je gaat droogföhnen. Het haar wordt niet hard of stijf, het voelt echter wel iets stugger, maar daar heb ik geen last van. Spray niet te veel, want dan vind ik het snel vettig worden. Het werkt echter wel echt heel goed. Mijn haar krijgt echt meer volume en blijft prima zitten.

Of het ook echt 48 uur blijft zitten geloof ik wel, maar heb ik zelf niet ervaren omdat ik niet zo goed ben in los haar… Na een dag gaat zeker de elastiek er in (als dat al niet eerder is). Maar na een volle dag werken zit m’n haar nog steeds met evenveel volume als daarvoor. Dus ik ben er wel blij mee, zeker voor een feestje!

IMG_1586

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *