Kapsel

Tangle Teezer: ideale haarborstel

By  | 

In mijn review over de Webshop Till You Drop beurs heb je al kunnen lezen dat er een kraampje was van de ‘Tangle Teezer‘, een haarborstel die het haar eenvoudig knoop- en klitvrij maakt. Ik heb deze borstel zelf getest en in dit artikel lees je mijn ervaringen en meer informatie over de producten!

Wat is de Tangle Teezer?
De originele Tangle Teezer Salon Elite is een speciale haarborstel die in diverse professionele kapsalons wordt gebruikt. De borstel maakt je haar eenvoudig knoop- en klitvrij en zorgt bij regelmatig gebruik voor de vermindering van haarbreuk en haarverlies. De borstel glijdt moeiteloos door droog of nat haar en hij is gemakkelijk te reinigen. Bekijk het filmpje hieronder voor een goede indruk. De Tangle Teezer is verkrijgbaar in de webshop Albari.eu.

Mijn ervaring met de Tangle Teezer
Ik heb zelf de Tangle Teezer Salon Elite getest in de variant met twee kleuren:

Tangle Teezer Salon Elite
De verpakking van de Tangle Teezer

Tangle Teezer Juicy Fruits
De Tangle Teezer Salon Elite

Ik vind de kleurencombinatie van deze haarborstel heel leuk en lekker opvallend. Het formaat is bovendien heel handig om in je tas of op vakantie mee te nemen. Ik vind het persoonlijk wel prettiger als er een steel aan de haarborstel zit, maar dat is denk ik voor iedereen verschillend. De borstel ligt wel goed in de hand door de ergonomische vorm.

Het klopt inderdaad dat de borstel heel makkelijk door je haar glijdt. Ik heb zelf niet zo heel veel last van klitten, maar op de plekken waar ik er wel eentje had kwam ik er zo doorheen. Of het echt haarbreuk vermindert kan ik zo nog niet zeggen, maar ik kan me dat wel voorstellen. Al met al kan ik de borstel zeker wel aanraden, het is een fijne en compacte borstel met een leuke uitstraling!

Drie varianten
Naast de Tangle Teezer Salon Elite, zijn er nog drie varianten van deze haarborstel die ik hieronder zal bespreken. Deze zijn ook allemaal online verkrijgbaar in de webshop Albari.eu.

Tangle Teezer Compact Styler
De Tangle Teezer heeft al een handig formaat om mee te nemen op vakantie, maar ze hebben hiervoor nog een speciale versie ontwikkeld, die nog compacter is. Het is een luxe versie die voorzien is van een beschermkapje om beschadiging te voorkomen. Ideaal voor onderweg en deze is ook handig voor kort haar.

Tangle Teezer compact styler
De Tangle Teezer Compact Styler

Tangle Teezer Aqua Splash
Iedereen weet wel dat het eigenlijk niet goed is om je haar te borstelen wanneer ze nat zijn. En al zeker niet onder de douche! Dit is niet goed voor je haar, maar ook niet voor je haarborstel. Maar hier is nu een oplossing voor ontwikkeld, de Tangle Teezer Aqua Splash. Dit is de eerste easy grip waterbestendige haarborstel met een hol design voor een goede waterafvoer. De borstel is ideaal voor het verdelen van conditioner in je haar, en voor zwem- en saunaliefhebbers is het al helemaal een goede uitvinding.

Tangle Teezer Aqua Splash
De Tangle Teezer Aqua Splash

Magic Flowerpot
Voor kinderen is het borstelen van het haar niet altijd even leuk en zeker niet als ze veel last hebben van klitten of knopen. Met de Magic Flowerpot is dat verleden tijd! Hiermee kun je de haren van je kinderen pijnloos ontklitten en ontknopen, ze kunnen dit door het kleine formaat ook zelf doen! En in het potje kun je makkelijk een aantal haarbandjes en elastiekjes kwijt.

tangle teezer magic flowerpot
De Tangle Teezer Magic Flowerpot

Zoals je ziet zijn er verschillende varianten van de Tangle Teezer, voor iedereen zit er wel een geschikte variant bij. Ik vind het een goede uitvinding!

5 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *