Kapsel

Wispelturig? Flip-in dat haar!

By  | 

Op de huishoudbeurs afgelopen najaar werd ik verrast door haar dat binnen een minuut tot een enorme lengte was “gegroeid”. Ik ben zelf altijd erg wispelturig; is mijn haar lang, dan wil ik het kort, is het kort, dan wil ik natuurlijk lang, heb ik krullen, dan wil ik steil haar enzovoorts. Dus ik liet me op de beurs graag onder handen nemen door een medewerker van Hairworkxx. Dankzij Flip-in-hair had ik in no-time lange lokken (en daarna ook weer korte 🙂 ).

IMG_1358 IMG_1357

Flip-in-hair?
Wat is flip-in-hair hoor ik je denken? Het is de naam voor een soort extensions die je elk moment in en uit je haar kunt halen en wat niet schadelijk is voor je haar. Het is gemaakt van echt haar en één flip-in-hair staat gelijk aan 125 extensions. Het haar kun je ook gewoon krullen, stijlen, net wat je wilt, omdat het van echt haar gemaakt is. Ze zijn in verschillende lengtes, kleuren en structuren te bestellen.

_twee-blonde-dames _blonde-krul-bewegend

Hoe werkt het?
Ik had het echt nog nooit gezien, maar het wordt gewoon op je hoofd gehangen met een soort draad/ elastiek en daar trek je dan losse haren overheen om de “draad” te verbergen. Het voelde bij opzetten alsof de rand echt zichtbaar zou zijn, maar ik was verrast hoe goed het verborgen is. Hier kun je een filmpje zien hoe het werkt: Hairworkxx hoe werkt het.

mzk-zzklengtefot

Waar?
Het wordt op verschillende punten verkocht, maar het advies is om het door een goede kapper te laten aanmeten.

Nieuwste trend
Hoe nieuw het voor mij ook is, er zijn inmiddels al nieuwe ontwikkelingen; Flip-in-Hair Flashes. Het werkt op dezelfde manier, het is van dezelfde kwaliteit, verkrijgbaar in verschillende lengtes. Wat is dan het verschil? De kleuren. Ze zijn minder breed en komen in 20 verschillende kleuren om zo een trendy kleurlok in je kapsel aan te brengen, zonder dat je er voor weken aan vast zit.

dscn2308_160x160_adaptiveResize 6_160x160_adaptiveResize
dscn2304_160x160_adaptiveResize cranberry_160x160_adaptiveResize

Wat vind jij van flip-in-hair? Laat het achter in een reactie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *