Kleding

De zomertrends van 2020

By  | 

Ondanks dat ik niet alleen kijk naar de laatste trends wanneer ik kleding koop, ben ik altijd wel heel benieuwd wat de trends zijn. Wat zijn de zomertrends van2020? Ik ging op onderzoek uit!

Zomertrend 1: denim

Een trend die eigenlijk bijna ieder jaar, misschien net in iets andere vorm, terugkomt is denim. Ik heb zelf afgelopen jaar een jasje van lichtgekleurd spijkerstof gekocht en deze draag ik nu ook weer veel. Of het nu gaat om denim jeans, een spijkerjas, rok of blouse. Het mag tegenwoordig ook allemaal met elkaar gecombineerd worden. En het grote voordeel als je denim koopt: denim is tijdloos en kun je daardoor altijd lang door blijven dragen!

Zomertrend 2: dieren- & jungleprints

Een trend waar ik zelf ook een grote fan van ben en die deze zomer ook nog steeds veel te zien zal zijn: de dierenprintjes! De Cosmopolitan geeft aan dat deze zomer niet alleen de dierenprints te zien zullen zijn, maar vooral ook veel jungleprints. Niets is te gek en durf te combineren. Zo zag ik bijvoorbeeld onderstaande rok bij Guts Gusto met een hele leuke jungle- & bloemenprint. I Like!


Guts Gusto Rok Wilmy

Zomertrend 3: jumpsuits

Jumpsuits zijn ook deze zomer weer helemaal hot. Ik heb er zelf nog geen, aangezien ik het vooral heel onpraktisch vind als je even naar de wc moet. Maar er zijn wel hele leuke jumpsuits verkrijgbaar. Zo kwam ik onderstaande tegen bij Guts Gusto.


Guts Gusto jumpsuit Karen

Dit waren alvast een paar belangrijke zomertrends van 2020. Kies de trends die jij het leukste vindt! Heb jij nog een zomertrend gespot? Laat het achter als reactie!

(foto header: Otto.nl)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *