Accessoires

Een mooie jurk voor de feestdagen

By  | 

Deze kerst wil jij natuurlijk weer op en top voor de dag komen. Maar wat zijn nu handige tips om rekening mee te houden bij het kopen van een galajurk?

Accentueer je sterke punten
Zorg ervoor dat de jurk je sterke punten accentueert en je zwakke punten verdoezelt. Als je heel slank bent is het bijvoorbeeld mooi om een jurk te dragen die boven net wat wijder valt en onder wat strakker zit of andersom. Wanneer je een voller figuur hebt, kun je het beste een wat wijdere jurk kiezen die je taille accentueert. Op Jurkenonlinebestellen.nl vind je een volledig overzicht met handige tips voor het accentueren van je sterke punten.

Combineer je jurk met een leuke bolero of jasje
Veel feestelijke jurken in de winkel hebben korte mouwen of zijn zelfs strapless. Eind december kan het goed koud zijn, dus het is verstandig en leuk om de jurk te combineren met een bijpassende bolero of een net jasje. Die kun je dan altijd even aantrekken als je naar buiten gaat en het staat sowieso chique!

Vergeet niet een bijpassend tasje te kopen
Een bijpassend tasje mag niet ontbreken bij de jurk. Tegenwoordig heb je heel veel leuke enveloptasjes en clutches in allerlei soorten, maten en kleuren, dus je hebt alle keuze!

De juiste sieraden
Als je jurk een motief, ruches of een afwerking met kant heeft, kun je de sieraden beter wat rustiger houden. Een eenvoudige zilveren ketting en parelknopjes volstaan dan al. Als je een jurk hebt met een eenvoudige stof en niet al te veel tierlantijn, dan mag je best wel uitpakken met de sieraden. Kijk bijvoorbeeld eens op Lauzz.nl, in deze webshop vind je heel veel leuke sieraden voor een zacht prijsje!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *