Accessoires

Festival musthaves

By  | 

Het festivalseizoen is aangebroken! En dan moet je natuurlijk ook gaan nadenken wat je gaat dragen naar deze festivals. Wij zetten een aantal handige tips en trendy festival musthaves voor je op een rij!

Draag luchtige kleding
Als je de hele dag op een festival bent, wil je natuurlijk geen plakkerig gevoel krijgen. Het is daarom belangrijk om luchtige kleding te dragen waar je niet te snel in gaat zweten. Hieronder zie je een voorbeeld van een lekker luchtige, semi-transparante top die je kunt dragen op een shortje of onder een jasje.

Ambika Top

Ambika Top 2
Ambika zwarte top Sparkle – €19,95 (sale)

Zorg ervoor dat je het niet koud krijgt
Als het ’s avonds wat frisser wordt is het altijd fijn om een dun vestje bij te hebben. En is het de hele dag niet zo heel warm? Combineer dan een basic shirt met een mooie Ibiza sjaal, dat is nog hip ook! De linnen Ibiza sjaal met ruffels van het merk B-loved op onderstaande foto is nog in diverse andere kleuren verkrijgbaar.

bloved-scarf-ruffel-red
ruffel sjaal
B-loved Scarf Ruffel Red – €27,95 (sale)

Bewaar je spullen in een handige tas
Op een festival kun je natuurlijk vaak een kluisje huren, maar het is wel fijn als je bepaalde spullen bij je kunt dragen zodat je deze bij de hand hebt. En daarom komt het goed uit dat rugzakken op dit moment helemaal trendy zijn! Zo kun je je spulletjes meenemen zonder dat je er al te veel last van hebt, en je bent nog hip ook! Hieronder zie je twee voorbeelden van leuke festival rugzakken.

festival rugzak
Festival rugzak – €19,95

aztec rugzak
aztec rugzak ff
Aztec rugzak – €19,95

Neem geen dure zonnebril mee
Neem vooral niet je allerduurste Rayban zonnebril mee, want je hebt alleen maar kans om deze te verliezen. Er zijn diverse leuke goedkopere zonnebrillen die je kunt meenemen. De pilotenbrillen zijn nog steeds trendy dit seizoen, en dan vooral de brillen met gekleurde spiegelende glazen:

pilotenbril-blauw

pilotenbril blauw
Pilotenbril blauw – €9,95 (sale)

In de webshop Fashion by Fleur vind je nog veel meer leuke festival musthaves. Wat mag er bij jou niet ontbreken als je naar een festival gaat? Laat je tips achter in een reactie!

2 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *