Kleding

Hip het strand op!

By  | 

De vakanties staan voor de deur, of zijn misschien al wel begonnen. En natuurlijk zijn we al maanden de hipste outfits aan het scoren om lekker te flaneren. Maar we moeten ook op het strand wel lekker de blits kunnen maken (toch????). Maar wat moeten we dit jaar dan aan?

Beachtrends
Voor de iets minder zekere momenten kunnen we heerlijk weer een monokini of badpak aan. Toch wat bedekt, maar enorm stijlvol en hip. Verder zijn bikini’s leuk met bandjes, glitters, metallic stof of transparante stoffen. Het is verfrissend en lekker anders. Overal zijn printjes te zien en ook de “wapperende” modellen mogen weer.

Ben je wat sportiever op het strand? Nou dan is het jouw jaar, want de sportieve look is helemaal hip. Dus ja kan direct aan het beachtennis of op de surfplank. Qua broekjes moeten we wel goed in ons vel zitten, want het is weer lekker hoog uitgesneden en ook de string mag weer. Dus heb je mooie billen? Show ze!

Inspiratie
Lekker wat inspiratie opdoen? Komt ie!

elle nl
Bron: Elle
fashionlab nl 1
Bron: Fashionlab
zwemkleding nl zwemkleding nl 1
Bron: Zwemkleding
becosport nl becosport nl 1
Bron: Becosport
badmode-online com
Bron: Badmode-Online

Wat past?
Wil je weten wat bij je past? Bij de kledingstyliste kan je ontdekken wat bij jouw lichaamsvorm het beste past. Dus nog gauw even shoppen voordat je op vakantie gaat? Have fun!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *